UNCATEGORIXED

Vikten av att sova bra

Detta är ett inlägg i samarbete med Trademax.se

Hej kompisar!

Det är härligt att kunna säga att man mår bra och menar det! Jag menar hur många gånger har man inte svarat på frågan hur mår du med att jo tack bra fast det inte riktigt varit bra? Man kanske har huvudvärk, känt sig superstressad, sovit dåligt osv.. Just nu, när någon frågar mig så svarar jag helt ärligt BRA! Mycket av det beror på att jag på senaste tiden faktiskt sover bra! Sömn är ju oerhört viktig. Jag har ju jobbat som butikschef i en sängbutik och är utbildad inom ämnet så jag vet vad jag pratar om både när det kommer till att inte kunna sova (tro mig jag VET) och vikten av att ha en bra säng!

Inreda sovrummet

När jag inreder mitt egna och andras sovrum så kanske ni tror att jag i första hand lägger fokus på det estetiska? Nope! Numero ono är BRA säng!! Oerhört viktigt! Börja med att lägga pengarna där och bygg upp resten av rummet succesivt! Du ska ligga och sova i din säng så att ryggraden från nacken hålls helt rak.

Bild lånad från råd och rön

Sängen får alltså inte vara för mjuk och inte för hård. Även bäddmadrassen spelar in. Om ni är ett par där den ena väger mycket mer än den andra så är det alltså att föredra att man har en varsin säng och ev en dubbel bäddmadrass över. Alternativet är en sån säng som jag och Håkan har där det är kassetter på varje sida som man kan flytta efter önskemål, fastare och mjukare = bättre sömn

Den estetiska biten

Självklart så gör det inte ont om sängen även är snygg! Nedan följer några härliga kontinentalsängar från Trademax.

Härlig säng i sammet
Med inbyggd belysning

Visst är dom snygga? Jag älskar verkligen sängar som ger känsla av hotellrum eftersom jag älskar fina hotell !

Nu är det dags för en prommis! Ha en underbar dag så hörs vi här på bloggen snart igen!

LOVE/U XOXOD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.