ALL YOURS INREDNING - ELEVERNAS HEM, INREDNING, INREDNINGSKURSER

Våra duktiga inredningselever! Del 1

Hej kära du! Så roligt att just du kikar in här på min blogg! Det har varit lite krångel med bloggen men det visade sig vara en gammal plugin. Fråga mig helst inte vad det är men nu är det åtgärdat i alla fall! Pust! Läget är under kontroll! Jag tänkte börja med en serie där jag presenterar några av mina inredningselever. Ni ska få se hur dom bor och få härlig inspiration! Först ut är en härlig Karlstadtös! Therése Dalhstedt. Hon är en mycket duktig elev hos mig som snart ska få 2 certifikat i sin brevlåda. Certifierad inredare & homestagingkonsult! Det ni!

Therése i sitt vackra sovrum! Hon har gjort om lite, ni ska få se!

Therése är en välkänd influencer med många följare på instagram. Jag har faktiskt haft äran att hälsa på henne i hennes hem i Karlstad. Det första man möts av är naturligtvis Therése själv och hennes sprudlande energi. Vi bjöds på kaffe och fick sitta vid detta vackra bord!

Kolla in bordet alltså!!

Överallt när man går omkring i huset så möts man av vackra stilleben, arrangemang och dekorationer. Denna tjej har koll på detta med inredning alltså! Det är en konst att vara maximalist som Therése är, det gäller att veta vad man gör och det gör hon verkligen! Kolla in detta!!

Mycket saker utan att det blir rörigt, bara vackert!
Här i fina hallen sitter söta dottern Ronja!

Jag jobbar ju som inredare och stylist, det vet ni säkert alla ni som följt mig länge. Men jag driver ju också All Yours inredningskurser! Där är alltså Therése elev. Hon har visat sig vara en mycket duktig elev och hennes moodboard var det hög klass på kan jag säga! Men hur går det till då? Kanske du undrar. Gå en inredningskurs online? Teoriprovet är ju enkelt medan det ”praktiska” proven kan vara lite mer knivigt men med foton på moodboards och beskrivning i text så går det utmärkt! Det är på det praktiska provet som jag på riktigt ser om eleven lärt sig det den ska för att få sitt certifikat. Så här ser Therése moodboard ut som hon lämnat in.

En moodboard är ett sätt att presentera sin inredningsidé för kunden

När man går på kurs hos oss oavsett om man går grundkursen eller den där du blir certifierad så startar vi med att man sätter ihop sin inredningsbibel. En pärm där du samlar allt rum för rum, det du gillar, planer mm mm Denna pärm kommer att följa dig år ut och år in. Säkerligen kommer du att ändra mycket men det är ett bra sätt att planera sin inredning så att man slipper göra felköp mm Så här fin är Therés pärm

Snacka om inspiration samlat!

Kika in i resten av Therése hem!

Tänk och käka middag här!!
Vem vill inte krypa upp i den här soffan?
Smakfullt
Här har Therése varit extra smart! En stor vägg som denna hade inte blivit lika snygg med en liten pluttig tv-bänk! Therése måttbeställde en från ett företag som heter: wood interiors. Jag tycker att detta blev jättesnyggt! Håller ni inte med?
Senaste uppdateringen från Therése sovrum

Ja mina vänner! Detta var den första av eleverna i denna serie! I morgon kommer det en ny. Jag vill bara nämna att ni som följer @interiordesignbytess får hela 50% rabatt på vår grundkurs! Klicka på denna länk för att följa hennes konto på insta! https://www.instagram.com/interiordesignbytess/?hl=sv

Nu är det dags för mig att rätta lite prov igen!

Ha en underbar dag!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.