ALL YOURS INREDNING - ELEVERNAS HEM, INREDNING, INREDNINGSKURSER

Våra duktiga inredningselever! Del 5

Hej vänner av inredning!

Vilka tider vi har nu, det är inte klokt! Corona har tagit ett grepp om hela vår värld! Våra val styrs av ett virus, man måste tänka sig för hur man agerar. Jag och min familj sitter i frivillig karantän. Leon pluggar hemifrån och vi beställer mat och annat på nätet. Vi håller oss hemma, dels för att vi inte ska bli sjuka men också för att visa respekt för andra. Jag har en liten förkylning, inget jag är särskilt påverkad av men jag kan ju inte vara 100% säker på att jag inte är smittbärare!

Om alla resonerade så, sluta springa ute på lokal och vistas i andra större folksamlingar så kanske detta skulle vara över snabbare! Det är vad jag tror! Det värsta för mig just nu är att jag inte kan åka och träffa mitt nyfödda lilla barnbarn Calle. Men jag får ta igen det sedan när coronatiden är över! Nu tycker jag att vi går över till något mycket roligare, nämligen inredning!

Våra duktiga inredningselever!

Serien om våra fina elever fortsätter och idag så har turen kommit till Alexandra Jonasson. En tjej som med sin man renoverat ett hus som funnits länge i familjen. De ville sätta sin egna prägel på huset och har gått varsamt fram och gjort ett jättebra jobb tycker jag! Men först, så här säger Alexandra om vår kurs:

Tack för en helt fantastik bra inredningskurs jag är sååå glad att jag vågade satsa och följa en av mina stora intressen och bli ännu mer intresserad av att dyka ännu djupare i flera olika stilar och att få göra de i sin egen takt är ett stort plus

Att lära sig inreda åt sig själv och andra

De flesta av våra elever är redan mycket duktiga på att inreda, de har fina hem och har koll på mycket! Men det kan vara bra att lära sig grunderna, hur man jobbar med andra stilar, med kunder osv. Jag tycker att det är sååå roligt att jag nu får äran att visa upp bilder från alla dessa olika hem. Det är ett härligt bevis för hur vi människor inreder på olika sätt. En del är maximalister som jag och andra vill ha lite mindre saker framme. Allt är rätt! Alexandra tycker inte om att ha för mycket saker framme. Kolla in hur fint hon har inrett sin lilla familjs hem!

Här har ni fina Alexandra!
Den här bilden säger välkommen tycker jag!
Snygg dukning, kan det vara nyårsmiddag tro?
Vardagsrum med lite bebbe i fokus! Lägg märke till hur snyggt det är att sätta gardinerna högt! Det är ett bra knep om du vill få känsla av att ha lite högt i tak.
Bebisrummet
Barnrummet

Visst är det underbart att kika in i andras hem? Tänk att få möjlighet att låta sig inspireras av andra! Se nya lösningar och få nya idéer som man kanske kan applicera i sitt egna hem eller en kunds hem. När man jobbar som inredare så ingår detta i arbetet, skaffa inspiration! Nu har vi internet så detta gör ju livet som inredare lite enklare. Pinterest, instagram, bloggar, facebook osv När jag började min karriär som inredare så fanns inte allt detta. Då fick man söka inspiration på annat sätt. Betydligt enklare idag alltså!

Att skapa ett hem i harmoni

Ni kan tydligt se hur Alexandra håller ihop tråden i sin inredning! Detta är det bästa sätter för att skapa ett hem i harmoni, ett hem att trivas i.
I det enkla bor det vackra som Ernst säger

Hur du än väljer att inreda ditt hem så är det bra om du har en röd tråd som du följer. Bena ut vad det är du gillar mest osv. Den första lektionen som våra elever stöter på handlar om just detta. Ta reda på vem du är inredningsmässigt och hur du vill ha det. Att blanda och mixa stilar det gör de flesta men det krävs lite kunskaper för att kunna få till det där som man önskar. Få till ett hem som får en att vilja stanna hemma!

Ååå sommar…
Här vill jag sitta….

Det var allt från Alexandras hem, hon har privat konto på insta men på @husnummer15 finns hon och om du är snäll kanske du får följa henne 😉 Just det! Alexandra har nu lämnat in sina prov för att bli rättade så nu får ni hålla tummarna att hon får godkänt (det är jag säker på) Då kan hon nämligen snart titulera sig certifierad inredare! Det ni!

Nu önskar jag dig en underbar dag! Jag återkommer snart med mer inredning!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.