ALL YOURS INREDNING - ELEVERNAS HEM, INREDNING, INREDNINGSKURSER

Våra duktiga inredningselever! Del 4

Hej på er snyggingar!

Nu ska bloggen fungera som den ska men vad tror ni händer då? Jo då är det någon/några som hackat sig in i min blogg?? 3 nya användare hade jag på bloggen? Wordfence vill att jag ska uppgradera till premium och betala för det. Försöker dom skrämma mig till att göra det tro? Nåja, det kan dom ju försöka med! De 3 nya användarna är nu borta och jag har bytt lösen! HA! 🙂 För övrigt idag så kan ja säga att jag är sååå glad!! Jag har blivit farmor till en söt liten gosse! Wow! Vilken känsla! Mitt egna barn har fått barn liksom! Hur coolt är inte det? Och Håkan bonusfarfar, vi har med de nyblivna föräldrarna bestämt att Håkan ska kallas för Boffa 🙂 Förkortning helt enkelt som låter lite gulligt! <3

Hemma hos Catharina Hallberg

Men först några ord från henne om vår kurs:

Jag har alltid varit intresserad av inredning. Ett vackert och funktionellt hem med bra förvaring, blandat med gammalt och nytt. Men det jag har tyckt har varit lite problematiskt är att hitta rätt harmoni. Vad är hemligheten bakom det? Nu får jag svar på det. Denna kurs är också hjälpsam då vi ska bygga ut huset i fler etapper och vill få en bra helhet genomgående i vårt hem. Jag hoppas att jag en dag kan arbeta med att hjälpa andra med detta men först och främst är det för min egen skull.

Underbara ord! Detta är ett roligt inlägg tycker jag för här ska ni få se både före och efterbilder! Catharina och hennes man köpte ett gammalt hus och totalrenoverar det! Från minsta lilla vrå är det genomtänkt och planerat för ett hem precis som dom vill ha det! Vi kikar in va?

Söta Catharina med lika söt dotter!
Det gamla köket bjöd på ”spännande” detaljer
Nu är allt i en helt annan stil, deras stil!!
Nytt och fräscht!
Detaljerna gör helheten!
Otroligt snyggt och SMAART! En kamin direkt i murstocken!!
Hall före
Hall efter, vilken skillnad!! Eller vad säger ni? Snyggt jobbat!
Trapp före
Trapp efter! WOW! Jag älskar den gröna flaskan!
Vilken skillnad!!

Detaljer! Detaljer! Detaljer!

Vad är det då som gör att man får ett sånt här fint och hemtrevligt hem? Jo det är konsten att ha ett öga för detaljer. Har du inte det så kan det gå lite galet när man inreder! Som ni ser så är Catharina en riktig fena på detta. Det syns också att hon och hennes man har planerat renoveringen! Det är inte hastat fram för att sen upptäcka att det blev visst fel, nä hon kan detta måste jag säga! Detta är ju väldigt viktigt att tänka på om du ska göra om ett helt hus! Tycker du att det är svårt så tycker jag att du ska ta in expertis hjälp som tex Catharina här! Du kan spara in många tusentals kronor på att ta hjälp faktist!

Vackert skrivbord!
Sköna färger och material samsas vackert på fönsterbrädan!
Härlig grön färg! Catharina gillar grönt, kanske därför heter hennes insta just
sköna gröna hem

Att läsa till inredare innebär inte att du lär dig en massa saker på ett papper och sen är du redo att jobba med kund! Nej, du måste lära dig nytt hela tiden, inspireras, leta nya idéer även om du inte har en kund just då! Även om du inte vill bli inredare så kanske du älskar inredning och vill få det fint hemma! Då är det underbart att få inspiration från andra på tex instagram. Gå in och följ Catharina HÄR det är hennes instakonto!

Vi avslutar med en bild på den fina hallen och deras lilla kisse!

Det var allt för denna gång men vi ses snart igen!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.