ALL YOURS INREDNING - ELEVERNAS HEM, INREDNING, INREDNINGSKURSER

Våra duktiga inredningselever! Del 3

Hej vänner av inredning!

KUL att ni kikar in! Det är verkligen med stolthet i min text till er som jag presenterar våra elever! Om ni bara visste hur duktiga många av dom är!! De brinner för inredning precis som jag och de pluggar duktigt för att kunna få jobba med detta i framtiden! Idag ska jag visa er Liselotts hem! Men innan det, så här berättar hon om våra kurser, man blir ju bara sååå glad <3

Att ta steget att läsa till certifierad inredare och homestagingkonsult har varit en dröm i flera år men det var inte fören jag snubblade över all yours inredningskurser jag slog till. Fördelen med att läsa kursen online är att jag kan kombinera min utbildning med mitt vanliga jobb och mamma med allt vad det innebär. Med all yours fantastiska kursmaterial med steg för steg och en lärare som stöttar är jag snart i mål och kan jobba med det jag brinner för.

Glädjen i att få hjälpa andra

Ja ni förstår ju, man blir ju så himla glad! Detta att få vara en del i att en annan människa att nå sina drömmar! Idag ska vi få äran att kliva in i Liselotte Cederblads harmoniska hem! Detta med att inreda är inte så enkelt som det ser ut. Varje färg, varje sak bör begrundas och planeras så att man skapar ett hem man vill komma hem till! Detta kan denna tjej!

Detta är Liselott! Henne kan ni vända er till sen när hon fått sitt certifikat!
Vi börjar med det härliga sovrummet, märk väl hur hon har plockat färgerna från den blommiga kudden till övrigt!
Detaljer och mjuka färger
Det är mycket mönster och former men när man mixar på rätt sätt så blir det så här bra!
Att färgtemat fortsätter i ett helt hem ger intryck av en helhet
”trolla bort” tvn med vacker inredning
Smart skiljevägg som jag tror Liselotts man tillverkat!
Mysigt kök <3
När färger och prylar blir som en mysig dans!
Att duka fint är en av denna tjejs specialitéer
Självklart har hon fint även ute!

Visst är det inspirerande att få se andra människors hem!! Jag tycker verkligen att du ska gå in och följa Liselott om du inte redan gör det!

home.by.liselotte heter hon på insta men hon har även en mysig blogg

Nu snart så ska det vara ordning på bloggen! Så det kommer fler elever inom kort! Nu ska jag laga lite LCHF man, får se vad det blir idag!

Ha en underbar dag och du, just nu och 2 veckor framåt så ger vi hela 50% rabatt på vår grundkurs i inredning! Så du som är i hemmakarantän eller är lite rosslig. Passa på att göra något kreativt av tiden! Vill du senare bli certifierad inredare efter denna kurs så dras denna summa av! Maila inred@allyours.eu så får du rabatten!!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.