ALL YOURS INREDNING - ELEVERNAS HEM, INREDNING, INREDNINGSKURSER

Våra duktiga inredningselever! Del 2

Hej på er finisar!

Solen skiner genom mina fönster och jag blir påmind om ännu ett jobb som ligger på to do list! Fönstertvätt! Hujeda mig som det ser ut!! Man får liksom gå runt och kisa för att slippa se skiten! Haha! får ta det någon dag längre fram… Men nog om det! Även idag ska vi prata inredning och jag ska visa upp hemmet hos ännu en av våra inredningselever! Idag är det Sara Eriksson tur. Att inreda är ju högst personligt och jag verkligen älskar det faktum att mina elever har olika härliga stilar! Det som är viktigt att komma ihåg, och det vet alla våra elever, det är att man behöver behärskat alla stilar som inredare!

Lantligt & romantiskt när det är som bäst!

Sara har ett jättetrevligt konto på instagram @mitt_lantliga_hus Underbara bilder för dig som gillar den lantliga stilen med en romantisk touch. Detta är Sara

Vackra Sara är en av våra duktiga elever

Man tänker verkligen på sommar när man kikar och inspireras av bilder från Saras hem. Det riktigt luktar sommarblommor och nybakta bullar!

mmmm….. kan ni känna doften av sommar?
åååå HÄR vill jag sitta…..
Mysigt, inbjudande och bara hääärligt!
Noga utvalda detaljer för att få den rätta feelingen!
Inget är lämnat åt slumpen här inte!
En stunds vila i den fåtöljen är nog skönt
Vackert sovrum som gjort för prinsessa sömn!
Ett riktigt härligt lantkök!

Som ni ser så har Sara den rätta touchen när hon inreder sitt hem! Men hon har även visat prov på sin kunskap att gå utanför sin egna stil och visat att hon kan inreda åt andra! Så här ser en av Saras moodboard ut som hon gjort under kursens gång! Bra jobbat Sara!!

Vi på All Yours lägger stor vikt i att faktiskt kunna inreda i olika stilar, anpassa oss till varje kund som är unik. Det kan vara lite svårt i början att lämna sin egna stil som känns trygg.

Jag avslutar detta inlägg om Sara med att säga lycka till tjejen, att jobba som inredare passar dig! Kör på nu bara!!

Mina vänner, bloggläsare <3 Detta var allt för idag! Men i morgon är det en ny elev som jag får äran att visa upp här på min blogg!

Ha en underbar dag!

LOVE/ XOXO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.