VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Vad ska hända nu?

Hej bästisar!

Lördag förmiddag hos oss och snart lunchtime för er i Sverige! Solen skiner och det lovas VARMT väder idag! Igår var det supervarmt, klarblå himmel och nästan vindstilla! Det perfekta vädret för en turist faktiskt! Men hursom så tröttnar jag inte på sol och värme! Trots det varma vädret vi hade igår igår så hade vi lite projekt som måste lösas och bestämde oss för att promenad till olika ställen var det bästa! Det blev varmt men hey! Vi ska inte klaga!! Vi behöver dessutom motion båda 2 av ja lite olika anledningar konstaterade vi när Håkan såg oss i ett skyltfönster! Hehehe! Bara att gå gå gå…. Blev ingen jättelång prommis men nästan 5 km i alla fall! Bättre än inget! Vi behövde runt till lite olika ställen för att vi fått lite oroväckande information, vad ska hända nu?

Vad ska hända nu då?

Ja ni, vad ska hända? Vad kan hända? Jag vet inte om jag ska vara ärlig! När Håkan låg på sjukhus så sa dom till honom att det inte skulle kosta något, hans papper var i ordning! Trots det så får vi ett brev hem som vi måste svara på inom 10 dagar. Skickades rekommenderat så viktigt! Det står att han måste inkomma med vissa uppgifter ang olyckan och hans socialnummer för att de ska undersöka om det täcker allt eller om Håkan ska faktureras för sjukhusvistelsen!! HJÄÄÄLP!!!!???? 2 veckor på intensiven och 2 veckor på neurologen!! Vad kan vi prata om? 500 000? en miljon? Jag VET inte! Vad jag vet är att det kan inte vi betala!!

Vi har kontaktat vår advokat och promenerade dit går efter att vi varit på Asepeyo hos doktorn där och fått en tid hos öron näsa hals åt Håkan. Ok väl hos advokaten. Detta kan vara världens bästa advokatbyrå!! Vi blev mottagna på direkten och en advokatsekreterare tog tag i sjukhusgrejen omedelbart. De förklarade att visst, vi får se vad sjukhuset säger nu. OM de vill ha betalt av Håkan så måste de vänta för det pågår en rättsprocess och det är tydligen bussbolaget som ska betala den räkningen isf OM vi nu vinner målet! Om inte! Ja, nordpoolen och en iglo kanske det får bli då. Hur f-n ska vi kunna betala detta??? Men advokaterna är rätt säkra på sin sak så vi hoppas de har rätt! Mer stress var inte vad vi behövde! 🙁

Lördagsmys

Idag så kommer det 2 vänner till oss på besök det ser vi fram emot, det blir lördagsmys! MEN nu är det dags att plocka undan vår något stökiga vardag, sopa ute, plocka bort saker, papper och annat smått och gott som ligger framme. Vi ska idag inviga vårt utekök och grilla så därför ska jag nu även dra sta med att fixa potatis sallad, marinera lite kött mm mm MEN först plocka fram en trevlig miljö under bröten här!! Hehehe! Inredare men ni vet…skomakarns barn!!!

Jag önskar er alla en fantastisk lördag! Och du, är du sugen på min inredningskurs? Den 1 april kör vi igen så passa på att hoppa på nu! Inom kort så blir det vissa förändringar i kursen så den kommer att bli aningens dyrare!! 🙂

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.