HEALTH, FASHION & BEAUTY, HOMESTAGING, INREDNING, MITT HEM

Tog hem bästa stylisten….

Hej vacker!

Hoppas du mår fint goa du! 🙂 Själv så mår jag toppen! 🙂 Har sååå mycket kul på G HELA tiden!! massa kul jobb, resor och inredningsfix hemma! Och igår fick jag in ännu ett jätteroligt jobb! Jag ska hjälpa en kille och hans son att inreda deras nya hem! ååå va kul det ska bli! vi börjar när jag kommer hem från kanarieöarna och då blir det både inredning och personal shopper jobb! sååå kul att ha något att se fram emot efter kanarieöarna! Den här veckan så jobbar vi dels med ett hus som vi målar lite först och på fredag börjar stylingen och färdigställs måndag nästa vecka inför foto! det kommer att bli jättefint! Dessutom så kör jag ”vanliga” men roliga konsultationer, fix inför visning av 2 bostäder som jag stylat och på onsdag och torsdag så blir det inredningsjobb + en ny grej (ja igen! jag sprutar ur mig idéer!! ADHD? antagligen :-)) Sovrummet hemma börjar att ta form men är inte klart ännu! så fort det är färdigt så ska jag lägga ut bilder både på sovrummet och Leons rum (som saknar några lister och spotlights) Ja ni hör! fullt upp hela tiden! Träningen har bestått av bara mina squats i 30 dagars utmaningen under några dagar då jag haft en antydan till förkylning och då vill jag inte köra på för hårt! jag är inne på dag 22 idag så 185 benböj blir det! men jag ska även köra ett pass som jag hittade på nätet som jag tycker såg kul ut! 🙂

Tog hem bästa stylisten!

Ja, och nu pratar vi inte inredning utan mode 🙂 Och jag kan väl konstatera att jag lider av ett annat handikapp 😉 nämligen oförmåga att köpa kläder som passar till mig! hehehe! Stylisten som jag anlitat  heter Giggi och driver cut in kitchen och är verkligen SUPERDUKTIG! Jag kan varmt rekommendera att ta hem henne och jag lovar det är en investering! Giggi hjälper dig att ta fram din rätta stil, du får guidning så  att du köper rätt kläder! tänk vad alla felköp kostar!!! i mitt fall ganska mycket kan jag berätta (se bild nedan) hehehe!

Vi gjorde så här helt enkelt att vi körde igenom hela garderoben, plagg för plagg och jag lovar många skratt blev det!! hur tänkte du här? hur gammal är den här egentligen? hahaha!! Ja, brutalt kanske du tänker? javisst men på ett ödmjukt sätt! det är ju faktiskt JAG som bett om hjälp!! och det är ju ingen idé att satsa på egen stylist om man inte tål att höra sanningen! 🙂 Jag fick i alla fall godkänt i min beach garderob!! hihi! tur att vi snart åker till kanarieöarna! Nu börjar planering av en ny garderob, en basgarderob till en början och jag kommer att ta mer hjälp av Giggi för det är inte lätt att ”gör om gör rätt” Jag måst titta på andra snitt på kläder osv för att få fram det bästa med just mig 🙂

SONY DSC

Denna garderob var så full så den knappt gick att stänga förut 🙂

SONY DSC

Här jobbas det!

SONY DSC

Ja ni fattar! berget BAKOM Giggi är no no högen! hehehe!! Mount everest lixom!!

OCH nu fick ni en liten sneak peak av mitt sovrum! Gaveln är inte klar, sängkappa skall på + lite mer fix så nästa bild från detta rum kommer inte se ut så här 🙂 Och ja, att ha hela garderoben framme överallt är ju inte så smickrande för inredningen! 😉

SONY DSC

Kommer att sälja märkeskläderna och resten åker till stadsmissionen! hoppas någon blir glad av alla mina felköp genom åren!

Vill du också anlita Giggi? ring: 073-525 22 63

Nu ska jag köra ett tränings pass och göra 185 squats! Vi ses snart igen vännen och lite tänkvärt som avslutning:

1457662_10151763679767499_995023519_n

Puss så länge!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.