TIPS, VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Tips från San Fernando

Hej finisar!

Lördag och är aningens trött! Jag och min älskling satt uppe för sent och pratade. Det är något vi är bra på, prata med varandra! Jag tror att det är därför som vårt förhållande alltid står stadigt. Vi pratar med varandra, löser saker och har inte några olösta konflikter som ligger och pyr. Vi håller i hop när det blåser kallt om jag milt ska utrycka vad vi har utsatts för.

Vi har alltid varit nöjda i varandras sällskap trots att vi för det mesta dessutom jobbat ihop! Någon sa till mig en gång: Herregud att ni orkar träffas hela tiden? Jag skulle inte stå ut med min gubbe om vi skulle träffas jämt! Min tanke, om jag inte står ut med att träffa min livskamrat jämt så kanske jag har valt fel? Men vi är ju alla olika så jag dömer ingen såklart! 🙂 Det finns olika typer av förhållanden 🙂 Vi har den här typen av förhållande: Fyllt av kärlek och respekt till varandra, dygnet runt varianten! <3 Så är det bara!

Tips från San Fernando

Nämen hörrni!!! NU måste jag bara tipsa om ett superbra ställe som ni måste besöka i San Fernando! Stället heter Good Food och ligger till höger lite längre ner om du står med näsan mot det stora SPAR. en liten ny restaurang, jättefräscht modernt. Vi känner en av kockarna Oscar, svensk jätteduktig och flera i personalen talar svenska. Men nu kommer vi till det bästa av allt! MATEN! Leon och Liam var där i går innan oss och käkade hamburgare med pommes och var mer än nöjda. Håkan och jag var där lite senare och käkade en mixed kebabtallrik. Men alltså huuuur GOTT!! Och mycket mat!! Massa gott kött, såserna, sallad och pommes! Ja jag fuskade lite lite och tog några men sedan så blev Håkan glad som fick äta upp resten!

Nämen det var så gott och vet ni vad det kostade? 4.95€ !!!!!! Så vitt som jag kommer ihåg så är det inget som kostar över det! Alla pizzor under 5€ ?!!! Oscar berättade dessutom att de har en pizzadeg som en italiensk kock har tagit fram, en kock som tydligen vunnit flertalet mästerskap! Fina grejer alltså! Ni måste gå dit!! Jag lovar, jag är inte sponsrad för att ge er detta tips! GÅ DIT OCH ÄT!! Om du är i San Fernando!! Jag säger som Christina Schollin skulle ha sagt: Nöjd! Nöjd! Nöjd!

Stranden väntar nu

Nu har Liam endast några dagar kvar hos oss. Man kan väl inte påstå att de har haft utlandssemester som tema denna gång när de umgåtts! Hahaha! Tonåringar alltså! De har spelat spel på datorn, varit ute på byn och kollat in affärer. Igår så skjutsade jag dom för att de skulle få bowla, det blev en nit för där var det stängt för renovering. Igår så var de ju som jag skrev ovan ute och käkade i alla fall! MEN då var planen att sticka till Amadores i dag för att Liam ska få liiite sol på sig innan han åker hem! Vi tar oss nog dit om ett tag men det ringde på dörren och en hantverkare kom för att ja, försöka få vårt nya special/måttbeställda kyl/frys att passa!! Hahaha! Tillåt mig att småle lite.. det måttbeställda passar inte!! 🙂 Men men han jobbar på! Under tiden så håller nu Leon på att steka pannkakor medan Liam assisterar genom att titta på! Hehe!

Jag ska hoppa in i duschen och sedan efter maten så drar vi! Stranden väntar nu…

Ha en fab dag och glöm inte!! Gå till restaurangen GOOD FOOD i San Fernando!!

LOVE/U XOXO

4 reaktioner på ”Tips från San Fernando

 1. Härligt att höra att det finns fler som gillar att vara i varandras sällskap dygnet runt 🙂 Jag har också fått den frågan och tycker den är lite konstig efter som man nästan sitter ihop med sin andra hälft.
  Tack för tipset! Vi ska till San Fernando om några veckor 😀
  Ha en härlig dag på stranden !

  1. Ja precis! Min man är min bästa vän! Ja det känns som att man sitter ihop, det har du rätt i!
   Ja ni måste gå dit å käka! Inte spanskt men gott, mycket och billigt! Trevlig personal!
   många kramar!

 2. Skönt att livet går vidare för o att mannen blir bättre
  Jag o gumman har hållit ihop sen 1982. Jag skulle aldrig vilja vara utan min kvinna. Vi stöder
  I vårt o torrt mvh Hans-åke sternebring

  1. Hej fina vän! Ja det är fantastiskt att han är hemma och nästan sig själv redan nu! Kärleken är fantastisk när man möter den och då ska man aldrig släppa taget! Underbart att ni har hållit ihop sedan 1982!!! Många kramar till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.