PRIVAT, VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Swimmingpool i köket

Hej fina vännerna!

Hur mås det idag? Bra hoppas jag det är ju fredag!! Vi inledde vår dag med att åka till farbror doktorn! Mr.H hade ju väldigt högt blodtryck igår och den doktorn vi träffade igår var orolig och sa att stiger trycket så kan han få en hjärnblödning igen! Hua! Trycket var bra idag som tur var men vi fick ordination att kolla trycket i några dagar för att vara på den säkra sidan. Vi skulle gå till apoteket för där har dom en maskin som man ställer sig på så får man både vikt, vätskebalans, fettprocent och blodtryck. Jättebra men vi valde att köpa en blodtrycksmätare att ha hemma istället. Kanske kan vara bra för igår tror jag att mitt blodtryck sköt i höjden!!

Swimmingpool i köket

Ja som om det inte var nog med ev högt blodtryck, brand bakom det gamla kylskåpet (elkopplingen som ni såg på bloggen igår) och en elräkning från en fantasivärld!! Jomensåattdå…. Igår så forsade det ut vatten från tvättmaskinen när jag tvättade! Då menar jag FORSADE!!! Vi fattade först inte vart det kom ifrån men öppnade städskåpet och får se att avloppsslangen från tvättmaskinen har legat helt löst hängandes i ett lite större avloppsrör! Det har helt enkelt hoppat loss!! Alltså är det jag som är dum eller är detta så man gör? Gör man så här på Gran Canaria? Hjälp! vi hade alltså pool i köket, på riktigt! Suck!

Ni ser! Hålet i väggen där ska jag alltså lägga avloppsröret lite löst hängandes!
Bada någon? Ja golvet var ovanligt rent i morse i alla fall!

Lite lyx idag

Jag har ju inte direkt prioriterat mig själv den senaste tiden om jag säger så! Håret i tofs varenda dag, struntat i fötter och naglar osv sånt som jag brukar tycka är kul! Men idag så ska jag faktiskt till Berit på Dreamnails & more. Vi samarbetar ju hon och jag så idag ska hon få pyssla om mig lite! Sedan så ska jag åka till Min vän Elinor som äger Gottegrisen i San Agustin och hämta en växt där som jag har fått av en mycket snäll fb vän <3 När jag sedan har fått fina händer och fötter så ska jag åka hem och laga lite god fredagsmat.

Det är ju fredag så det kan hända att det blir tacos! Vad ska ni äta ikväll? Någon som har några bra LCHF tips att dela med sig av? Jag kör ju på duktigt nu! Liiiite fusk igår dock! Leon älskar ju sushi så tänkte göra maki och använda blomkålsris, hittade tyvärr ingen blomkål så jag gjorde några få till mig med tunt tunt lager med ris…. åt så få så det spelar ingen större roll tror jag! Dom blev ganska fina i alla fall! Idag köpte jag blomkål så nu ska jag testa det! I dessa rullar så har jag krabbstix, gurka, paprika och wasabi. Ovanpå lite sesamfrön! Jag tror det blir lika gott med blomkål.

Nu ska jag fixa lite mat åt min mycket irriterade man som står och diskar för hand eftersom vår diskmaskin inte har fungerat sedan vi flyttade in. Måste nog försöka muntra upp honom lite 🙂

Ha en fantastisk fredag!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.