UNCATEGORIXED, VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Smygfotad i bikini….

Hey there love!

Idag trotsade jag ”förkylningen” och vi åkte till Pacito Blanco!! Det roliga är att jag inte direkt är snuvig..Bara ibland då nyser jag och är tätt i näsan för att sedan en stund senare vara frisk?? Låter inte detta som allergi? Kanske en kombo av klimakteriebesvär och allergi? Aja…idag mådde jag faktiskt hyffsat så vi har haft en heldag med en massa spanjorer… Vi började med att äta lunch på La Punta som var FULLT i dag!!! Massor av folk som njöt av en ledig söndag med god mat, vin, sol och bad!!

IMG_7038

Jag tog givetvis en ceasar sallad!! mums!

IMG_7037

Leon åt deras goda kyckling!!!

IMG_7039

Håkan tog kyckling bröst!!

IMG_7036 IMG_7035

Sååå mysig dag! Man kan bada från bryggan vid restaurangen!

IMG_7042 IMG_7041 IMG_7040

Vilket givetvis Leon och Håkan gjorde!!! Vad trodde ni??

IMG_7044

IMG_7045

IMG_7046

IMG_7058

Sa jag att Leon äääälskar att bada?

IMG_7051

IMG_7052

IMG_7053

Jaaa så även hans far dårå som ni kan se!!! Inga poäng för detta hopp direkt!!! 😉

IMG_7064

Såg lite bättre ut här va? Far & son dyket….

IMG_7067

Sååå skönt i vattnet idag!!

IMG_7056

Full i bus!!!

IMG_7076

IMG_7074

IMG_7075

När de andra badade så passade jag på att rulla upp och rulla ner klänningen så att säga för att bli lite brun och givetvis var min man där och smygfotade mig i bikini!!!!!

IMG_7087

Strandad val….. hehehe!

IMG_7079Mer bad…. Det var roligt i det turkos vattnet!!

IMG_7081 IMG_7080

IMG_7083

Vem vill inte bada i detta vatten???

IMG_7088

Sedan lite relax i skuggan

IMG_7089

I väntan på glass…

IMG_7091

Jag som inte äter socker tog ett glas rött…

IMG_7093

Vi avsluta dagen på stranden i Pacito Blanco och jag kan väl säga så här att vi var nog de 2 enda blondinerna på detta stället jag och Leon 🙂  Men det är så vi vill ha det, bara vara i detta land mitt i vardagen bland spanjorerna!

Nu ska jag hasta iväg till grannarna på ett glas vin, det är röd dg i morgon här så ledigt!!!

Jag kikar in senare, när det dags för lite skön nattamusik igen!

LOVE/U XOXO

2 reaktioner på ”Smygfotad i bikini….

  1. Ser jättemysigt ut,,,vart åt ligger detta ställe. Kommer ner ett par dagar själv å tänkte åka på lite utflykt. Natti natti

    1. Det ligger förbi Meloneras! Om du vill köra in förbi vakten med bil så måste du säga att du ska till restaurangen La Punta 🙂 Vill du inte äta så kan man parkera och gå in! Det är såååå mysigt ställe detta! Åk dit!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.