HOMESTAGING

Rumpchock och homestyling ehh? jorå…

Men hallå där snygging!

Ursäkta dåligt med inlägg! Men nu så kommer det en liten uppdatering! Jag har galet mycket uppdrag just nu och fler dräller det in så livet känns härligt och jag bugar mig ödmjukt och tackar mina kunder för förtroendet! Tänkte visa några bilder från 1 av veckans uppdrag och när det kommer ut på hemnet så ska jag länka såklart!

IMG_1268

IMG_1274

IMG_1266

IMG_1270

IMG_1271

IMG_1269

Ja så här kan det se ut när vi helmöblerar! Att anlita mig inför försäljning är ALLTID lönsamt oavsett om det räcker med en konsultation eller om det behöver helstylas/möbleras. Jag har många års erfarenhet och jag vet vad som funkar och säljer bra.

RUMPCHOCK!

Ja som ni säkert ha snappat upp så tränar  jag regelbundet och försöker äta hälsosamt. Mitt mål är att vara stark och sund och inte ha en massa daller på kroppen! Jag vill bevisa för mig själv och andra andra att det GÅR att förändra kroppen och bli av med dessa j-vla celluliter även om man fött 3 barn och är 45 bast! Jag bjuder på mig själv kan man säga hehehe!! rumbild 1 är som en kesopåse 😉 men jag har alltså ätit nyttigt  med liiite fusk, tränat styrketräning 2-3 ggr/veckan så ingen superhets. Det viktigaste är såklart att äta nyttigt men jag måste säga att det är först när jag började med tunga lyft/press på gymet som jag såg en förändring på riktigt. Viktmässigt så skiljer det bara 3-3 1/2 kg det är inte det som är det viktigaste utan att må bra är viktigast. När jag äter LCHF så är jag alltid pigg som en mört! och vi äter gott hela tiden. Jag lägger fokus på middagen så under dagen äter jag ganska lätt, sallad eller ägg/omelett.

Bilderna som kommer först är tagna 1 januari och de senare bilderna är från idag så vi pratar alltså om 7 månader!  Jag vet att jag inte ser ut som en 20-åring men jag är en nöjd tant på 45 😉

IMG_3400 IMG_3401

Och här kommer dagens form 🙂 som sagt, inte slät som en 20-åring men rätt ok tycker jag

 IMG_1281 IMG_1279

Jag vill vara fast i kroppen men behålla formerna så jag fokuserar mycket på rumpan, squats och andra bra övningar! Jag ska be någon fota mig så ska jag visa hur ett av mina ben/rumpa pass ser ut! Jag hoppas att jag med dessa bilder kan inspirera någon som tror att det är kört efter 40! och jag vill tillägga: Jag tycker inte att det är kul att träna något annat än dans men jag gillar resultatet och känslan efter! endorfiner som flödar och känslan när man har gått från 20 kg i benpress till 80 kg wiiiihiii! Jag älskar bröd och pasta men väljer att laga och äta annan mat då jag inte mår bra av det och för att jag vill hålla mig frisk! Jag vill inte heller bara banta mig smal då blir det bara löst skinn.

Nu fortsätter jag givetvis i samma takt med både mat och träning, detta resultat är färskvara och tro mig när jag säger, det går fort att backa bandet…det gjorde jag förra sommaren! Hoppas att du som vill komma igång kan ta detta som en sporre!

Nu ska vi snart äta kräftor och räkor med aioli + lite vin mums!

Ha en underbar kväll! i morgon kommer det bilder på en etta vi målat och stylat 🙂

LOVE/U XOXO

3 reaktioner på ”Rumpchock och homestyling ehh? jorå…

  1. Tycker du ska sluta vara så ytlig. du inspirerar ungdomen att : vara snygg och rik är det bästa: och du är ingetdera

    1. Hej Pellepetraputte eller vem du nu är! Kul att just du läser min blogg! 🙂 Jag har varken sagt att jag är rik eller snygg! inte viktigt alls! Jag gillar att göra det bästa av det jag har, som så många andra för att framförallt må bra, vara stark i kroppen så att jag håller mig frisk! visst jag är fåfäng och jag erkänner det! men det är inte livsviktigt! Jag är mamma till 5 barn jag har tagit hand om 9 fosterbarn och det du läser på min blogg är endast en bråkdel av mitt liv och fritt fram för dig att tolka som du vill i din värld helt okej för mig! Jag gillar att inspirera folk att äta nyttigt och träna för att må bättre och helt ärligt killen/tjejen! Om du inte gillar det jag skriver så är det ju upp till dig att INTE läsa! eller hur? Hur jag inspirerar och vem jag inspirerar eller ens OM jag inspirerar någon alls det vet varken du eller jag något om MEN att vara spydig mot mig DET är inte ett gott uppträdande gentemot våra ungdomar! Så, jag ger dig ett gott råd helt vänligt! 🙂 läs inte min blogg om du stör dig på att jag varken är rik eller snygg mm mm 😉 Ha det gott nu ”Pelle”?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.