VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Plötsligt händer det!

Hej bästa ni!

Ja plötsligt händer det grejer! Vilken härlig dag vi hade igår! Vaknade tidigt utvilad och fylld av energi! Jag säger bara cbd olja med melatonin! Det är the shit! Även om jag inatt fick dubbla dosen då det är fullmåne, en lite myggjävel som störde och Håkan som snarkade! Hahaha! Men tillslut så somnade jag gott och fick sovmorgon då Leon är ledig idag så i det stora hela så är jag piggelin i dag med! Men nu tillbaka till morgondagen!

Plötsligt händer det!

Ni som följer mig vet ju att jag inte bara följs av er underbara läsare vi har ju även följts av en del otur på sista tiden… Hade min vän Cecilia kunnat uttala sig nu på direkten så hade hon sagt att vi måste ändra våra vibrationer 😉 Eller hur vännen? Hihi! Ja detta VET jag ju och har jobbat stenhårt på att sparka bort taskiga tankar, bytt ut dem mot att detta löser sig! Vi tar hjälp av andra som kan detta osv och det har funkat bra de senaste dagarna i alla fall! Plötsligt händer det alltså! Vaddå? Igår så kom det en elektriker med engelsktalande fru och mäklaren till detta hus för att kolla elen. Ja ni vet, fakturan på 253€ för 2 v som vi inte tänkte acceptera!

Nu kollades hela huset upp och mycket riktigt! Varmvattenberedaren måste bytas ut!! Dessutom så ska det bytas så att vi får solpanel som värmer upp vattnet! Jahaaaa?? Men gud vilken bra nytänkande idé i ett land där vi har sol 350 dagar om året?? Fantastiskt! Smart! Hehe! Nä nu ska jag inte vara sån! Detta blir toppen! Dessutom så ska spishällen bytas ut för den är gammal och drar för mycket el.

OCH vet ni! Det måttbeställda kylskåpet! Det passar inte! Hahaha! Man måste väl få skratta lite åt det! Det går inte att stänga så vi har snö i frysen och isbildning i kylen. Det kommer in varm luft hela tiden!! Så idag skickar dom hit samma tomte som var här sist så ska han göra ett nytt försök! Det är liksom inbygd kyl och frys med skåpsluckor utanpå och det är det som är problemet! 🙂 Skojsigt va? Men men…

Härliga vänner

Ja så allt ska väl ordna sig tillslut! Jag vill verkligen i detta passa på att lyfta fram Kim och Dunia på det svenska konsulatet! De hjälpte mig och talade om vad jag skulle säga till hyresvärden! Det funkade tydligen att hota lite med advokat! Så tack för det tjejer! Vill även tala om att jag fick hjälp av dem precis när olyckan hände! De ringde polisen bla och vi har tidigare fått annan bra hjälp så tveka inte att kontakta dem om du behöver hjälp med något!

Efter att jag jobbat mellan 8-12 igår så hoppad jag i duschen för att möta upp min vän Karin Wilson som bjöd mig på lunch! Tack söta för det! Men framförallt så trevligt att sitta och prata om allt möjligt. Vi har inte träffats så många gånger men vi har via fb och min blogg blivit goda vänner! Ni vet, ibland stämmer det bara! Karin kommer från och med nästa höst att vara här 6 månader om året! Hon har ett jobb där hon kan bo varsomhelst i världen nämligen! 🙂

Hon är så duktig och har snabbt jobbat upp sin verksamhet, jag är inte förvånad iofs hon är målinriktad men också en mycket ödmjuk och behaglig människa 🙂 ingen typisk ”säljare” om jag säger så. Om du går och funderar på varför inte du kan få bo här i värmen som vi men inte vet hur det ska gå till! Kontakta Karin så ska hon berätta för dig hur du kan förverkliga dina drömmar. Du hittar henne på fb genom att klicka HÄR

Mr.H provfilmar för tv

Ja vet ni vad roligt! Det ska spelas in en tv-serie här på GC och de håller nu på att provfilma en massa människor här och en av dom är Håkan. En statistroll med replik isåfall. Jag var på lunch igår så jag såg inte själva inspelningen men hon som filmade hade sagt att det gick bra så håll tummarna för att han får rollen! Det ska ju inte spelas in ännu så Håkan hinner tillfriskna ännu mer innan det är dags, ja om han får rollen vill säga!

Som ni har märkt så är det dåligt med bilder på bloggen nu men det beror på att vi inte har vårt fiber ännu. Bilderna tar lång tid att ladda ner. MEN kanske även detta problem löser sig snart! Då blir det bilder igen! Jag vet ju att ni älskar bilder på hav, palmer och annat som känns exotiskt när man sitter med raggsockorna på i Sverige! <3 Nu önskar jag er alla en unerbar dag så hörs vi snart igen!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.