VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Piggelin idag!

Godermorgon vänner!

Ja idag är jag piggelin ska jag säga! Vaknade iofs en sväng i natt men tog en slurk cbd olja och somnade gott igen efter en stund. Mr.H s medicinklocka ringer 8 så då går han upp och äter frulle och tar sin medicin. Jag drog mig en liten stund men gick sen upp för jag kände mig pigg! Har varit väldigt trött ett tag så denna feeling välkomnas! Lite kaffe och blogg startar jag upp med idag. Senare så ska vi ta en prommis in till PDI, vi ska gå till posten och kanske blir det en cafe cortado på nåt fik! Vi får se! Killarna pratade på att de ville bowla idag så vi får se! 🙂 Glad att jag kan jobba när jag har lust och via mobilen.

Vad händer här med allt krångel då?

Ja vad händer? Inget skulle jag vilja säga! I alla fall inget som jag vet om. Inga elektriker som kommer för att dra ny el bakom kylen! Ingen elektriker som kommer och kollar vad det är för något som drar så mycket el att strömmen i huset slås ut när vi endast sitter och ser på tv, vi har 40A så det borde vara omöjligt!! Jag misstänker att det är en kostsam historia för ägaren av huset att fixa elproblemet. Han hade nog bara hoppats på att vi skulle betala hutlösa räkningar! Men ack då hade han fel!

Internet då? Ja vad ska jag säga! Jag var till Vodafone i förrgår och ja denna gång så tog jag i liiiite mer än vanligt! Arga Ulrica var inte framme men jag pratade lite högre än vanligt och förklarade att detta är skandal! Nu fick jag hjälp av 2 nya killar som upptäckte att hon som jag träffat först tydligen gjort nåt fel!! Men sa jag, så många gånger som jag varit in till er här i butiken och INGEN av er har uppmärksammat detta??? Ghaaa!!! Men nu skulle vi få prioritet och de skulle försöka kompensera oss med extra gb på våra telefoner!! Och troligen skulle vi få installerat fiber inom en vecka! Jag tror det när jag ser det om jag säger så…..

Djurproblemen då?

Ja ni som följer mig vet ju att flertalet grannar lämnade sina hundar ute på nätterna! De började med det när det blev lite varmare. Hundarna hade storkonferens varje natt under några nätter. Men sedan, tystnad! Wiiiieeee! Vi som är nya i området ville ju såklart inte börja med att klaga men någon eller säkerligen några andra grannar måste ha klagat för nu är det tyst på nätterna! Guuud så skönt! Å inte bara för mig som vill sova, jag tänker på hundarna! Kan inte ha varit kul att vara utelåst på det sättet!! Morr på den!

Ja det var en liten uppdatering från mig/oss! Nu ska jag utnyttja att jag är piggelin i dag och slänga i en tvätt, men först ska jag tejpa fast avloppsslangen med silvertejp! hahah!

Ha en underbar dag!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.