TIPS

När man får hjälp av proffs!

Hej på er vänner!

Att bloggen krånglat är det väl ingen som missat! Blir gaaalen på sånt här faktiskt! Bilderna visades inte på mobilen och sedan inte heller på datorn! Då blir det svårt att inspirera med härliga inredningsbilder från våra elever!! Supporten från Surftown gjorde allt värre! MEN det finns en tjej som räddat mig flera gånger tidigare och så även denna gång, nämligen Monika Allöv från http://monkybusiness.se/ Vad hon gjorde det vet jag inte (jag är sååå kass på sånt här) men vips så kom bilderna upp! TACK IGEN! Monkan! Du är en riktig hjältinna, speciellt nu när jag vet hur mycket du har med coronaviruset och allt som det ställer till med på alla plan! Jag kan varmt rekommendera denna duktiga kvinna som jag för övrigt växte upp med på samma gata i Forshaga utanför Karlstad! Jättetrevlig! Du hittar henne även på Facebook. https://www.facebook.com/monkybusiness1/

Vidare så har jag fått hjälp av Christoffer Gisselfeldt från Gisselfeldt Reklam & IT https://www.gisselfeldt.se/ . Han hörde av sig då hans fru som jag känner sen tidigare taggade honom när jag efterlyste hjälp! Men hur vänligt är inte det liksom? Han känner inte mig ens! Han hade då kollat på min sida och såg att jag hade nåt som saktade ner den också! Tailsweep hette det. Med hans hjälp så fick jag bort det! Så STORT tack även till dig Christoffer!

I dessa tider så vill jag understryka hur viktigt det är att gynna alla småföretagare och dessa 2 företag hjälper dessutom andra företagare till framgång!! Du behöver inte ens gå utanför dörren för att anlita dom! Ingen risk för smitta alltså! 😉

Nu kan jag äntligen blogga som vanligt och i nästa inlägg så ska ni få se ett nytt härligt hem som en av våra elever låter mig visa upp!

Ha det bäst så ses vi snart igen!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.