UNCATEGORIXED

Livsglädjen är tillbaka!

Hej sötisar!

Hur mår ni idag? Bra hoppas jag för det gör jag! Det är väldigt tomt här hemma nu när min mamma och Verner har åkt hem men jag har fått livsglädjen tillbaka! Idag har vi varit ute och införskaffat lite små saker som vi saknar, städat, tvättat och lagat mat. Tänk att man kan vara så glad över att orka med att göra vardagssysslor! 🙂 vi har fint väder och jag har nästan lite vårkänslor i kroppen! Saknar tulpanerna som man kan köpa överallt den här tiden i Sverige, det är vår för mig! Vita tulpaner!

Inget ont som inte har något gott med sig

När Håkan hamnade på sjukhus så vändes min värld uppochner fullständigt! Vi var ju i begrepp och skulle flytta som ni vet och här är det ju inte bara att bara om jag säger så! Jag är så van att Håkan sköter allt som har med papper, kontrakt mm att göra och här stod jag nu och skulle fixa allt själv. HJÄLP! Uppe på det så skulle jag göra en polisanmälan, träffa en advokat och varje vecka åka till Håkans doktor för att fixa sjukintyg och även skriva in honom på Asapeyo tror jag det heter, typ försäkringskassan. för att kunna göra det så måste de ha en MASSA papper! Och ja vi hade nyss flyttat som sagt! Vart fanns alla papper? Jisses!

Efter ett rotande och letande så hittade jag tillslut det mesta, MEN när Håkan låg i koma så hade jag lite panik. Jag kunde inte komma åt några pengar för de satt på Håkans konto, väldigt lite pengar men ändå hade behövts. Jag fick alltså inte trots att vi är gifta röra Håkans konto. Tänk på detta om ni har det så! Det är bra om man kommer åt varandras konton. Jag skulle avsluta ett fiber abonnemang men det var omöjligt för det stod på Håkan och då måste Håkan säga upp det!! Men sa jag han ligger ju i koma?? Men okej, jag gick till ett annat bolag och då fixade de det åt mig + nytt fiber och nya mobil abonnemang. Jag har också fixat el och vatten kontrakt och kontraktet på huset själv. Jag är väldigt stolt att jag fixat allt detta mitt i krisen.

Jag kör bil som en biltjuv

En annan sak som jag varit tvungen att ta tag i är bilkörningen. Ni som följt mig ett tag vet att jag inte vågat köra bil här på Gran Canaria förrän i våras när jag köpte mig en lite skruttbil 🙂 Då körde jag till jobbet i Amadores och åt det hållet är det ganska lugnt. Men nu har jag ju varit tvungen att köra till Las Palmas och sjukhuset varje dag. Läskigt som f-n i början men i går när vi skulle köra mamma och Verner till flygplatsen så kändes det lätt som en plätt! Efter det så åkte jag och Håkan vidare till ett köpcentra för att lämna in vår kaffemaskin på lagning. Vi blev skickade vidare till Vecindario och snurrade runt där. Jag har ju inga problem med att köra bil det är jag van vid utan det var detta med att köra här. Men nu gör jag det utan problem! Mammas kommentar var: Du kör ju som en biltjuv! Jag tror det var en komplimang! <3

Nu ska jag göra någon annat som jag gillar väldigt mycket, nämligen laga mat till min lilla familj! När mamma var här så kunde alla sätta sig till dukat bord varje kväll med levande ljus och fint. Vi har tidigare varit lite av tv-råttor och suttit framför tv-n och ätit men nu känns det viktigt med denna stund tillsammans utan tv, internet eller mobiler!

Nu önskar jag dig en härlig kväll det tänker vi ha!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.