INREDNING, INREDNINGSKURSER, MITT HEM

Livet med inredning

Hej finaste du!

Mår du bra? Jag mår finemang! Sover som en prinsessa, inatt trots fullmåne?? Jättekonstigt! Men men…jag är otroligt tacksam för de nätter jag får med 6-8 timmars sömn! Kanske något som de flesta tar för givet men när man har haft sömnsvårigheter länge så blir det som att vinna på lotto när man vaknar efter en hel natts sömn, det är sant! Vaknade runt 5:30 och gick upp och började jobba klockan 6, ut på promenad kl 7:10 när vi följer Leon till bussen. Vägen hem är otroligt jobbig! Men skönt när man är klar, hemma igen och får jobba med det roligaste som finns! Inredning!

Ni fattar hur seg denna trappa är va??

Livet med inredning

Ja ni, hur är det att jobba med inredning egentligen? Tröttar man aldrig? Nä faktiskt inte! Det är ett så oerhört kreativt jobb med omväxling så det är nog omöjligt att tröttna på! Nu har jag dessutom kommit igång med vår inredning här hemma också! Jag ska visa er lite bilder idag och i kommande inlägg! Vi har alltså hyrt ett fint litet hus som vi trivs mycket bra i. Skogen intill med en härligt promenadslinga som vi går på. Det kommer att bli oerhört vackert här till våren tror jag!

Tänk er när detta är grönt!!! Längtar!

Tänkte börja med att visa er vår matplats och hall idag!

Älskar bordet!
Nu med lite vårblommor på!
De 2 stora urnorna har jag haft i 20 år lååångt innan de syntes på instagram 😉
Filten köpte jag för 49kr på Rusta!! Fynd
Del av hallen
Andra delen där vi nyss målat denna griffeltavelvägg!

Så man kan väl säga att jag lever, äter, sover och andas inredning! Det är sååå roligt att jag nu utbildar andra så att dom också får chansen att jobba med detta! Vill du också utbilda dig så mailar du till mig ulrica@allyours.eu

Nu ska jag rätta lite prov från mina elever! Ha en fin kväll!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.