INREDNINGSKURSER

Lite nytt är aldrig fel!

Hej på er bloggisar!

Ja ni, vad ska jag säga till mitt försvar tycker ni? Finns väl inget bra antar jag! Ena dagen lovar jag att börja blogga igen och andra dagen så lyser jag med min frånvaro!! Jisses! Vilket förtroende ni måste ha för mig!! 0.00 antar jag! Men det HAR varit mycket för oss ett tag nu! Flytten till Sverige som start och efter det så blev jag sjuk, riktigt sjuk låg i veckor! Tydligen så blev det så för de flesta som flyttade hem nu! Vi var krassliga innan vi flyttade och sedan BAM! Nåväl, nu är jag på benen igen!!

Mycket nytt!

Det blir ju lite av en nystart för oss i fler än ett område. Vi bor i Sverige igen efter dryga 4 år på Gran Canaria. Man kan ju tycka att det är väl bara att köra på som vanligt! Men ack nej, MYCKET har hänt på dessa år och det råder lite förvirring både här och där! Haha! Mycket nytt!

Jag har nytt svenskt bolag och det rullar på bra men det är mycket som ska ordnas. Mycket papper, bankmöten, nya sätt att tänka på rent företagsmässigt! Nya telefoner som jag fattar nada av, nytt nr till den! Ja jag vet det låter som helt triviala saker men det blir liksom allt på en gång! KUL såklart allt detta! Nu är jag på banan igen! Vi hyr ett fint litet hus som ligger med skog runt 2 sidor vilket är underbart för Imon och oss för vi har en härlig promenadslinga i skogen, så härligt med svensk skog igen!

Nytt utseende på bloggen!

Ja varför inte? Det är ju så mycket nytt ändå och jag känner att bloggen behövde dammas av lite! Jag kommer ju av naturliga skäl inte skriva så mycket om Gran Canaria längre utan jag kommer att satsa mer på inredning och homestaging! Det är ju det jag gör det är mitt liv! Så jag hoppas att ni gillar allt det nya och följer mig här och blir inspirerade!

Jag har uppdaterat kurserna så du som är intresserad av att bli inredare & stylist ska klicka på det i menyn. Vi har även en WORKSHOP INREDNING i maj för den som är intresserad av det! Det är en intensivkurs där vi fördjupar oss i att jobba med inredningskund (vissa förkunskaper är bra om man har) Hör av dig till mig om du vill veta mer! ulrica@allyours.eu

Nu är det dags att fixa mat och sen mig för det bär av in till stan för ett möte!

HA DET BÄST!

LOVE/U XOXO

2 reaktioner på ”Lite nytt är aldrig fel!

 1. Roligt att läsa din blogg igen.
  Blir nyfiken, har du lust att skriva mer om valet att flytta hem t Sverige igen? Hanna H

  1. Hej Hanna! Ursäkta sent svar! Vi har haft/har problem med bloggen och jobbar på att lösa det!
   Vi valde att flytta hem till Sverige av fler olika själ men framförallt så var det vår son som ville hem.
   En annan stor anledning är också att jag ska bli farmor och att saknaden efter mina 2 vuxna barn blev för stor! Det är så mysigt att vi kan ses oftare nu.

   Kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.