UNCATEGORIXED

Jag vill bara bli av med skiten!

Hej på er! Det har varit ett medvetet val att jag inte bloggat på ett tag. Syftet är att jag ska bli av med några människor som tror sig vara bättre än andra. Några som roat sig i många många år med att trakassera Håkan och mig (och mina barn) försökt splitta upp oss. Framförallt så har hatet mot mig som verkar vara lite av en hobby för dessa eskalerat så att man idag verkar leta och leta efter fel på mig som man kan kasta över mig i förvriden form, i en form som passar i deras verklighet!

Jag ska inte gå in på detaljer men jag är trött påt nu! vill bara bli av med skiten! Att vissa av dom roar sig med att läsa min blogg har jag fått bekräftat och det stör mig minst sagt! Varför läsa en blogg som en person som man hatar skriver? Jo dessa narcissistiska människor vill väldigt gärna se om jag skriver någon om dom själva! ELLER om det finns något gottigt som man kan vända på till min nackdel!

Min tanke var att om jag inte skriver på ett tag så tröttnar dom, vi får väl se! Måttet var rågat när vi blev attackerade både Håkan och jag endast några dagar efter att Håkan kom hem från sjukhuset, fortfarande inte sig själv, fortfarande inte läkt i hjärnan och i mycket dåligt skick. Jag själv var också i det sämsta skicket jag någonsin varit i hela mitt liv! Hade inget kvar, inga krafter! Då beslutar dig 2 av dessa människor i detta lilla kluster att ge sig på oss! Jag säger inget mer men med det sagt så fattar ni vilken nivå dessa befinner sig på!

Det är nog nu!

Jaaa nu är det nog! Kommer inte att tillåta dessa människor i mitt liv NÅGONSIN igen!! Så om någon av er plågoandar läser detta! SNÄLLA! Låt mig vara ifred! Sköt ert liv och med handen på hjärtat, ni måste ju må bättre om ni stryker mig från era liv på riktigt! Sluta läsa min blogg och radera mitt namn från era hjärnor! Ni kommer ALDRIG att knäcka mig och ni kommer ALDRIG att splitta upp Håkan och mig! PUNKT!!!!

Det kallas projicering

Med den sista bilden avslutar jag detta otroligt tråkiga inlägg! Jag har inget jag behöver förklara för någon och allra minst dessa störda människor! Så du som väljer att lyssna på denna lilla grupp (ja de är en grupp räknade på ena handen) Men gööör det då! Inte mig emot! Det säger mer om dig än om mig!

Tack för ordet! Från och med i morgon så blir det som vanligt igen på bloggen! Har lite nyheter och annat trevligt att dela med mig av!!

LOVE/U XOXO

4 reaktioner på ”Jag vill bara bli av med skiten!

  1. Vad hemska hemska människor det finns usch säjer jag.
    Hoppas du blockar dom för alltid fina vänner som ni verkar vara jag önskar er allt gott o Hoppas Håkan friskar till o mår bättre snart . O du ta ingen skir från någon
    Jag önskar verkligen att vi möts mvh Hans-åke o Titti
    I Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.