UNCATEGORIXED

Jag är så hot!

Hej mina fina bloggisar! Det är söndag och jag är som vanligt uppe tidigt! Jag har varit väldigt duktig med min LCHF ett bra tag nu vilket innebär att jag är sååå pigg! Sover mycket bättre och vaknar mellan 6-7 på morgonen och går direkt upp och börjar jobba! Detta är en av de positiva effekterna som Low carb har på mig! Jag blir klar i knoppen och pigg! Visst jag äter ibland lite utanför lchf men när jag väl har kontrollen så gör det inte nåt!

Jag är så hot!

När jag skriver det så menar jag inte att jag tycker att jag är en liten läckerbit! (tyvärr 😉 haha! ) Nej jag menar att jag är såååå varm!! Jag har aldrig lidit av värmen här på Gran Canaria förut men nu är det extrem värme här PLUS att jag har värmevallningar som den lilla tant jag är! PUST! Visserligen så är det ju ett plus att ALLA svettas här nu vilket innebär att klimakteriekossan här inte sticker ut nämnvärt! hehe! Men bortsett från att jag har svårt för värmen just nu så är mina besvär överkomliga tycker jag!

Förra veckan så träffade jag en tjej som heter Ulrika, kallas för Ika. En mycket gullig tjej som jobbar med hälsa + att hon har skrivit en bok. Vi träffades för att hon skulle skriva in mig under henne så att vi vi kan börja dricka fitline igen + sälja om någon vill hänga på och må bättre med dessa suveräna produkter. Nu vet jag att någon undrar, ja men detta har ju ni jobbat med tidigare? Ja, men som jag skrev i förra blogginlägget så rensar vi bort människor som vi tycker på något sätt beter sig på ett sätt som vi inte tycker är ok i vårt liv och dessa 2 som värvade Håkan kan man väl säga…. ja, de har gjort mycket tvivelaktiga handlingar och nu senare mycket märkliga val som inte vi gillar! Speciellt inte Håkan som är den som känt dem sen förr… Tråkigt men det är bara att gå vidare! SÅÅÅ nu har jag alltså hittat RÄTT person för detta med Fit Line!

Att ta hand om sig är viktigt!

Hälsa är något som är otroligt viktigt och jag är full övertygad om att det vi stoppar i oss påverkar oss enormt! Jag har gjort mitt val och du som läser kanske har andra lösningar som passar bäst för dig! Det spelar inte så stor roll så länge som var och en hittar en balans. <3 När jag träffade Ika förra veckan så drack vi lite kaffe, snackade lite och då vi var alldeles bredvid hennes lilla behandlingsrum så fick jag äran att kika lite på det! Ika ger behandlingar med en metod som behandlar kroppen med infraröd värme och vibrationer.

När vi var där så frågade Ika om jag ville prova? Självklart gjorde jag det! Jag fick en 15 min behandling och Ika berättade för mig att inatt så kommer du att sova som en stock bortsett från att du kommer att vara tvungen att gå upp och kissa 🙂 Vad hände? Jo, precis det! Inget konstigt eller märkvärdigt kanske du tycker MEN jag är en person som inte kan sova när det är fullmåne!! Det var nog första natten med fullmåne på många många år som jag sovit trots det!! WOW!

Ikas andullationsstudio

Ja jag blev såklart mer nyfiken på detta så i morgon så ska jag gå på en lite längre behandling! Jag har ju som ni vet problem med vikten och enligt en homeopat så kommer det sig bla av att jag har en dåligt fungerande lymfa, för mycket stresshormoner i kroppen, dålig ämnesomsättning mm obalans helt enkelt. Att behandlas via andullation ska vara mycket effektivt med mina besvär! Andra saker som man kan få hjälp med via Ika är: Smärta, fibromyalgi, muskelsmärta, artros, sömnbesvär, dålig blodcirkulation mm mm Jag har lite av varje som min kropp behöver och det är det som är så bra, behandlingen kan hjälpa fler problem samtidigt! Givetvis så ska jag berätta mer om detta nästa vecka!

Blev du nyfiken? Vill du veta mer? Klicka HÄR Vill du också boka tid när du är här på Gran Canaria på semester eller om du bor här? Då ska du klicka HÄR 

Du hittar henne också på FB HÄR

Hennes behandlingsstudio ligger väldigt bra till oavsett vart på ön du befinner dig! Det är bara att ta bussen och hoppa av vid hållplatsen vid Sjukhuset Clinica Roca. Sedan går du mot restaurang Nitos (där kan du föresten passa på att äta gott före eller efter din behandling hos Annica & Johan) Du passerar Nitos och går till höger och DÄR har du Ika!! Som sagt, jag ska berätta mer nästa vecka hur det gått för mig! 🙂

Nu ska jag fortsätta jobba en stund till innan solen lägger sig på vår bunglow! Vi jobbar nu väldigt intensivt med våra inredningskurser som vi uppdaterar REJÄLT med både filmer till varje lektion och en ny kursplattform! Är du sugen på att gå den ”nya”kursen? Hör av dig till mig! Vi startar den 1 september!

Ha en underbar dag!

LOVE/U XOXO

2 reaktioner på ”Jag är så hot!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.