TANKAR, TIPS

Jag är allt en riktig Svenne ändå!

Hej mina vänner!

Det är ju ganska vanligt nu att jag får frågan om jag inte längtar tillbaka till Gran Canaria. Svaret är idag enkelt, nej men jag saknar mina vänner där. Hade tänkt åka nu i mars men ja, så kom det där jäkla viruset då… Vi bor nu i ett hus med trädgård och med skogen intill. Jag älskar den friska luften och nu den här pirrande känslan av att det är vår på G på allvar. Det kommer upp blommor i rabatten och i skogen. Det är knoppar på träden och fåglarna kvittrar så där vårhärligt! Dessutom så roar jag mig med att ta igen en massa svenskt på tv. Sträcktittar på Leila på landet, ojojoj vilken dröm alltså!

Bilden har jag lånat av Leila på nätet

Drömmen om ett hus på landet

Jag sitter verkligen och njuter av att se hennes lilla hus, orangeriet, vattnet och alla blommor och växter mm Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett fritidshus vid en sjö. Ett litet hus där man kan odla lite, sitta ute och njuta av natur och vatten! Attefallshus från Husverket , detta är en firma som säljer perfekta små hus som man faktiskt kan bo i året om! Det som förvånade mig var framförallt priset! Hittar man en fin skogstomt billigt någonstans så kan man alltså få ett nybyggt litet hus levererat snabbt och enkelt!

Ett av deras underbara hus

Det är ju inte direkt läge för oss att köpa hus just nu men drömma kan man ju alltid göra! Eller hur?

Ha nu en riktigt fin dag!

Med vänlig hälsning från en riktig Svenne!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.