INREDNING

Vad är inredning?

För mig personligen så är det ett sätt att leva och må gott, att man omger sig med saker som man tycker om, balans och harmoni. Inredningssmaken är personlig och den kan ingen ta ifrån dig, inte ens en inredare! Däremot så kan jag som inredare hjälpa dig att hitta rätt i inredningsdjungeln, jag kan hjälpa dig att balansera upp ditt hem så att just du får ditt alldeles personliga hem att komma hem till.

Inredning och design finns överallt! På bussen, tågstationen, sjukhuset, restauranger, skolor, överallt! Färgval på offentliga platser till exempel är oerhört viktigt för att skapa rätt känsla när du t.ex. besöker en restaurang eller är hos doktorn. Att öppna sina sinnen och upptäcka nya färger och former är underbart. Trenderna är många och man kan se tydligt hur mode och inredning går hand i hand. Trender är roligt men personligen anser jag det är oviktigt när man skall inreda sitt hem. Det skulle bli oerhört jobbigt och dyrt att ändra hemma varje säsong och byta ut allt så fort en ny trend poppar upp! Däremot så kan man plocka in nya detaljer om det är något som man förälskat sig i.

Jag har hjälpt många kunder genom åren att skapa sitt drömhem. Varje projekt i sig är unikt och alla jobb, stora som små, är för mig lika roliga! En del behöver endast lite guidning för att komma rätt och andra kunder vill att jag bygger upp ett helt hem. I det sistnämnda exemplet så är det oerhört viktigt att man lyssnat in kunden, gjort en stilanalys och behovsanalys. Det måste kännas som om kunden bor där, inte jag.
Att inreda åt företag och offentliga platser är lite annorlunda. Då måste man titta på vilken känsla företaget vill förmedla till anställda och/eller kunder, vad företaget har för budskap, vad skall göras på ytan som skall inredas o.s.v. Alla jobb är en ny härlig utmaning.

Välkommen du också att kontakta mig om du behöver inredningshjälp hemma eller på jobbet. Jag jobbar mycket med kunder online så vart du bor spelar mindre roll!

[contact-form-7 404 "Not Found"]