UNCATEGORIXED

inredningsjobb och kändisar från tv4 på Gran Canaria…

Hej fina du!

Herregud! vart ska jag börja!! Så mycket kul händer här på Grand Canaria så vi får ta det lite pö om pö helt enkelt! Solen skiner så klart och vi har det underbart! Leon trivs i Svenska skolan och har fått kompisar och är supernöjd! Idag började vi med ett spännande jobb som jag fick in igår!! Jag skall inreda 5 lyxlägenheter i Porto Mogan!! Wiiii!! Vi fick givetvis börja direkt för att hinna med på 2 veckor så i kväll har vi varit å rekat, letat och antecknat för att i morgon börja inhandla ALLT som behövs i en bostad! Jag är så glad ska ni veta och vilken utmaning!! 🙂 Ska visa er bilder när det är klart!!

Tv-4 kändisar på Gran Canaria

Ja och flera nya vänner har vi fått Elsa en 78 årig dam fastnade vi för direkt så gullig och rolig och hon ville gärna att jag skulle träffa hennes son Peter och det ville vi ju så klart! Peter har bott på GC i 9 år och har en fantastisk bakgrund och mycket erfarenhet. Idag jobbar han som vinkonsult och vi kommer snart i slutet av november att se honom i halv åtta hos mig tillsammans med bla en av lärarna på Leons skola här Pablo. Det ska bli spännande att se tycker jag 🙂 Självklart ville jag gärna komma hem till Peter och titta på hans bungalow då jag även hört ryktet att Svensk Damtidning gjort ett hemmahos reportage där!

SONY DSC SONY DSC

Jag fick lov att fota! så exklusivt för dig som läser så kan jag nu visa er INNAN tv4 sänder programmet  hur det ser ut hemma hos Peter så håll till godo. Det är Peters fina mamma Elsa som är med på bilden i tidningen 🙂

SONY DSC

Här står Peter utanför sin bungalow och han har gjort jättefint utanför

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Peter är en man med dyr smak kan jag intyga 🙂 Grangemöbeln i sovrummet står och skryter

SONY DSC

matsalsbordet är inte från ikea om jag säger så….

SONY DSC

SONY DSC

detaljer gillar jag som ni vet…

SONY DSC SONY DSC

vi fick även kika på lite fina viner och blev bjudna på en härlig Cava!

SONY DSC SONY DSC

Tack snälla Peter för din gästvänlighet och att vi fick kika in! <3 ps krama din mamma från mig! vi hann ju inte säga hej då! 🙂

Nu mina vänner är det natta och vi ska upp å jobba i morgon så nati! natti!

Puss så länge!

LOVE/U XOXO

2 reaktioner på ”inredningsjobb och kändisar från tv4 på Gran Canaria…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.