INREDNING, MITT HEM

Inredning hemma hos mig

Hej vänner!

Har ni haft en bra helg? Det har jag, fått väldigt lite gjort dock! Jag håller ju på och inreder vårt sovrum och det innefattar också att jag målar om möblerna. Man vill ju ha lite nytt utan att det blir dyrt! Planen var alltså att göra klart allt i helgen men latmasken kom och hälsade på! Någon som känner igen sig? Haha! Nåja, möblerna står kvar och väntar på mig! Men vi har faktist pysslat en del och sakta börjar ett hem växa fram! Kort inlägg denna gång, men det blir lite bilder! Ni som följer mig på fb och insta har redan sett bilderna så ni får vänta på nya som kommer inom kort!

Hallen börjar bli klar, ser ni att det står LE på hyllan och ON i vårt tv-rum? Vad blir det? Jo LEON
Griffeltavelvägg som jag målat med vanlig möbelfärg, mycket billigare! Krokarna har jag köpt på en loppis på Gran Canaria så även hattarna!
Mormors kristallkrona har hängt både på Gran Canaria och tebax hit nu!
Lite påskpynt som jag gillar
Här är en bild från vårt köksfönster där jag just nu återodlar sallad, purjolök och salladslök!

Ja mina vänner! Detta var vår hall och ”matsal” Det kommer mer, det kommer mer! Men nästa gång är det dags för att presentera ännu en av våra duktiga elever!

Ha en toppendag!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.