UNCATEGORIXED

Inredning är kul igen!

Detta är ett samarbete med Chilli.se

Hej bästa ni!

Hur har ni det? Här har vi det toppen och inredningsådran i mig är igång här nu kan jag lova! Inredarn är på G. På vårt förra ställe så var det liksom stopp! Det var för litet och vi hade på tok för mycket saker för ett så litet hem! Det fanns helt enkelt inte utrymme för att pyssla, inreda och dekorera. Väldigt tråkigt för mig som vill ha inredning i mitt liv även hemma. Vårt nuvarande hus är större och vi har det stort utvändigt också. Detta gör att våra möbler och dekorationer gör sig mycket bättre här. Så småningom så ska jag fota och visa er hur vi har det. Vi har än så länge inte fått upp allt på väggar och gardiner mm men snart så!

Inredning och butiker

När vi bodde i Sverige så hade jag mina favoritbutiker som jag handlade på till vårt enorma inredningslager. Det som vi stylade bostäder med inför försäljning. En av de butikerna som jag tyckte var bra var inredningsbutiken chilli. Stor butik med ett stort utbud som täcker upp många olika inredningsstilar. Jag satt och surfade lite idag och hittade en del saker på deras sida som skulle passa fint här hemma hos oss nu! Synd att det är så långt bort bara! Får kolla in det hela lite närmare till sommaren när vi ska besöka Sverige igen. Kolla in dessa prylar jag gillar deras inredning skarpt!

Skulle passa fint hos oss


Doftljus som jag vill ha
Varför inte en liten ananas?

Nu blev jag så sugen på att fixa lite hemma så jag säger hej då för nu!

Ha en underbart härlig dag! Vi ses snart igen!

LOVE/U XOXOD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.