VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Idag bubblar det lite!

Hej kompisar!

Idag bubblar det lite i kroppen! Jag har sovit typ 9 timmar! Hahaha! som en bebis! Vaknade att Mr.H medicinklocka 8:00 Då går han upp och äter lite yoghurt tar sin medicin och idag la han sig igen, trött idag. Men jag var såklart pigg efter min prinsess sömn! Alla sover i skrivande stund, Leon och Liam är ju tonåringar så att tro att de frivilligt skulle sitta här med mig i denna stund är önsketänkande. Men jag gillar faktiskt att sitta så här själv en stund på morgonen! (obs! här på Gran Canaria så är klockan nu 9) Idag är det klarblå himmel just nu vindstilla och jag skulle tro att det blir en toppendag! Som sagt, det bubblar i kroppen!

Sista dagen för Liam

Gud så fort en vecka går! I morgon åker Leons bästa vän från Sverige hem igen! De har haft en bra vecka ihop även om det inte har varit strand, sol och bad på deras schema! Förutom igår då vi åkte till Amadores för en stranddag! Hur blev det då? Hahaha! Jo mulet och kallt! MEN skam den som ger sig! Killarna bokade in sig på att vara på hoppborgen i en timme i alla fall!! Jag om min fina vän Anna satt med filtar och kofta och frös på filten under tiden! hehe! Idag har de dock order om att ta sig en pooldag! Eftersom solen skiner så blir det nog en perfekt dag! Jag själv ska till Jutta och fixa mitt hår idag! Efter olyckan så blev jag ännu gråare i håret och DET kära ni tänker jag inte ta riktigt än när det finns färg! Hehe! Liiite fåfänga får man väl hålla på med?

Reklaminlägg

Lite information inför kommande blogginlägg. Som ni alla vet så måste vi alla jobba för att få in mat på bordet. Jag har mina kurser, min konst och foto. Ja ni förstår ju själva! Konstnär som jag är så vet jag aldrig hur mycket jag får in varje månad. Ett liv som jag valt för att få vara lycklig. Men jag/vi hade inte räknat med att Håkan skulle råka ut för denna olycka och inte kunna jobba så nu jobbar jag mycket med att få in reklaminlägg på min blogg också! Detta innebär att ni kommer att få hela reklam inlägg eller bara härliga tips med länkar! Hoppa över reklam inläggen om det inte är något som passar dig och döm mig inte är du snäll! 🙂

Nu ska jag sätta mig i min ensamhet och lyssna på en ljudbok, något som jag tycker är otroligt avkopplande!

Ha en SKÖN söndag nu!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.