VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Hur mycket mer kan gå fel?

Hej fina ni!

Ja, vad kan man säga? Hur mycket fel kan det bli?? Det blir ett kort inlägg mest för att förklara läget här! Ja ni vet ju att det inte är så mycket som gått rätt sen vi flyttade till detta nya hus. Ni som följer mig har sett bilder och huset är jättefint, inget att klaga på där inte! Jag älskar det rent estetiskt och läget mm MEN sen vi flyttade in så har vi: Haft ett kylskåp som gick sönder (24 december) Diskmaskin som inte fungerat, fel storlek på nya kylskåpet, brand bakom gamla kylskåpet, tvättmaskin som pumpat ut vatten på hela köksgolvet modell svimmingpool, el som slås av hela tiden, räkning på 253€ för 2 veckor!!, och nu läckage från kök ner i källaren!!

Så här ser det ut hos oss idag!!
Påsarna täcker vi för så att kackerlackorna inte ska kunna komma in så enkelt!

Elen har börjat krångla och slås av igen 4 gånger nu på morgonen under 2 timmar. Något är fel! Köket och läckaget därifrån ner till källaren kom det gubbar snabbt och fixade MEN det verkar som att de glömt oss efter det för vi kan inte använda diskhon för vi har inget avlopp. Diska är alltså inte att tala om!! Varken diskmaskin eller i hon så vi får ta med en balja ut helt enkelt!! Detta har pågått i en dryg vecka nu!! Ska fota och påtala till hyresvärd såklart men fatta att jag börjar bli less!!

Internetbolaget jävlas med oss

Som om det inte var nog med att vi fick vänta på installation av fiber i nästan 3 månader!!! När det väl vart inkopplat så gjorde de om mitt kontrakt utan mitt medgivande och lade på ca 50€ på vår månadskostnad! Jag vägrar betala det!! Vodafone har redan orsakat ett STORT inkomstbortfall för mig då jag inte kunnat jobba!!!!

Så om någon undrar om jag är irriterad så är svaret ja!

Nu ska jag duscha och dra iväg på ett möte! Hej hopp!

Fortsättning följer…..

LOVE/U XOXO

2 reaktioner på ”Hur mycket mer kan gå fel?

  1. Hej Ulrica. Jag har följt dig i omgångar och gillar skarpt det du säger och delar. Bor halva året på GC Meloneras och känner igen dina problem m hantverkare ( outbildade sådana i de flesta fall, verkar vara mer glada amatörer)
   Min man Mats och Jag har lärt känna en riktigt toppen kille. Han är byggnadsingenjör och elektriker, från Bulgarien. Han har jobbat några år i Norge m husbygge och renoveringar. Han kommer också när han lovat och imorgon betyder imorgon för honom, blir han mer än fem min sen slår han en signal eller sms,ar, uppskattas mkt av oss.
   Han talar mkt god engelska och spanska förstås men där har vi en hel del kvar att lära så engelskan funkar jättebra. Vill gärna förmedla kontakten m honom. Om du beslutar dig för att anlita honom så hälsa och säg att det är Mats och Ingrid som rekommenderat. ?
   Radoslav Angelov 604 162 829
   Med vänlig hälsning Ingrid Erlandsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.