UNCATEGORIXED

God morgon!

God morgon på er! Nu för tiden så vaknar jag alltid tidigt och börjar jobba 6-7 på morgonen. Det är ganska skönt faktiskt! Jag sitter ensam ute vid mitt kontor /matplats och ser dagen börja bokstavligt talat. Det är mörkt när jag vaknar men långsamt så ändrar världen färg allteftersom solen stiger upp. Här på vår terass tar det ett tag innan vi får sol på oss. Det är tyst och lugnt endast några papegojor och havets vågor som underhåller mig rent ljudmässigt.

Jobb med kurserna

Idag så är det lite jobb med kurserna som står på schemat. Vi har ju fler än en kurs. Vi har en grundkurs på 7 lektioner där du som vill inreda ditt hem som ett proffs får lära dig hur man gör det. (995kr)

Vi har också en grundkurs i homestaging där du får 7 lektioner med tips på hur du ska tänka rum för rum när du stylar inför försäljning i ditt egna hem. (995kr)

Vidare så har vi en stor homestagingkurs för dig som vill jobba som professionell homestagingkonsult/sylist där får du certifikat efter godkända prov (1995kr)

Det vi har gjort är att vi har utvecklat kurserna och snyggat till dem. All Yours inredningskurser online är till för alla som är intresserade av inredning och styling oavsett nivå.

Du kan läsa mer om kurserna och anmäla dig direkt på vår fb sida

Det blev ett kort inlägg just nu, måste jobba vidare men det kan hända att det kommer ett till senare idag, vi får se!

Ha en toppendag!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.