UNCATEGORIXED

För att underlätta livet lite!

Hej Kompisar!

Ännu en dag att slå hål på ! Hahaha! Det lät ju inte så positivt! Men det är jag faktiskt! Positiv alltså! Det gäller att hela tiden vända allt så att det alltid blir positivt (går ju inte alltid förstås) Jag menar ordet problem kan ju vara betungande men man kan ju göra om det i huvudet och tänka på ordet som en utmaning! Eller hur? Problem är till för att lösas och i dom flesta fall så gör dom ju det! Jag hade dock ett problem när jag drev Värmlands största homestaging byrå! Jag hade innan jag sålde företaget för mycket att göra! Ett fantastiskt problem men det skapade stress för mig att inte hinna med allt eller att jobba alldeles för mycket!

Något som tar väldigt mycket tid som företagare oavsett bransch är att svara i telefon. Du som är företagare vet vad jag pratar om! Boka upp nya kunder, svara på frågor, bekräfta osv osv Jag hade svårt att åka på semester och vila för jag var tvungen att svara i telefonen hela tiden! Missförstå mig rätt nu, jag var givetvis GLAD för varenda samtal för det var ju = mina tjänster behövdes! MEN om jag hade vetat då att det fanns en tjänst att köpa från Kalix tele24, där man både kan ha privat kundtjänst på telefon som kan svara på enklare frågor, skicka vidare till en hemsida eller skicka vidare samtalet. Eller en växel som tar emot samtal, kopplar vidare eller när du är upptagen skickar sms eller e-mail till dig att svara på. För mig hade detta underlättat min vardag enormt. Att anställa personal i Sverige är väldigt dyrt och detta blir inte lika kostsamt så en bra lösning tycker jag!

Nu jobbar jag ju lite annorlunda och bor just nu utomlands men för er därhemma som har samma angenäma problem som jag hade! Kika på detta företag och se om inte du kan underlätta ditt liv en aning!

Nu ska jag fortsätta min dag med en kopp kaffe! Vad ska du göra?

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.