VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

En dag i pyjamas!

Hej där fina ni!

Ny vecka igen då! Påt igen bara! Måndag är också en dag att vara glad över! Det är snart fredag i alla fall! Det viktiga är ju att göra varje dag oavsett namnet på den till en bra dag! Du och jag vi bestämmer ju själva (för det mesta) hur vi ska attackera det som möter oss på vår väg. Jag har haft lite skumpiga vägar ett tag kan man väl lugnt säga men jag försöker att ändå så gott det går ta vara på varje dag. Reda ut problemen som kommer eller ta hjälp. Jag brukar säga till Håkan, varför måla fan på väggen innan fan är här?

Så idag har jag mailat vår advokat ang lite saker. Lite senare så kommer det en kille som ska montera in vår vattenrenare (får se hur det går) och Håkan måste tydligen infinna sig på skatteverket, vet ej vad det gäller men då vi inte fått all vår post förmodligen då den går till det gamla stället fortfarande en del så är det ju säkert nåt vi missat. Hursomhelst så löser det sig säkert! Idag ska bli en bra dag!

En dag i pyjamas

Ja ni, igår kom jag aldrig ur pyjamasen!! Haha! Jag jobbade ju en hel del som jag berättade igår och när man gör det hemifrån ja, då kan man sitta i pyjamasen en hel dag! Hade tänkt ut en massa saker jag skulle göra igår men det blev bara jobb, ljudbok i skuggan och film på kvällen! Inte många knop igår inte! Men men…vad gör väl det! Något som jag däremot grämer mig lite över det är att jag missade en kille som skänkte bort en massa massa växter!! STORA som jag vill ha!! Hela 3 personer taggade mig men jag såg det för sent! Suck!

Hade varit perfekt för oss här som har det så stort och kalt ute. Men men…det kommer fler tillfällen! Jag har blivit lovad lite växter av ett par när de åker till Sverige över sommaren så det blir toppen! snälla människor! Du som läser, är du också på G att slänga dina växter innan du reser till Sverige eller känner du någon som tänker göra det? Hör av er!! Por favor <3 Jag hämtar!!

Idag kan jag inte sitta i pyjamasen så nu är det dags för frukost som idag blir en halv grape och grekisk yoghurt med frön på och kanske ett ägg. Jag önskar dig en riktigt bra dag! Njut av livet!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.