VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Den som lever får se

Hej på er kompisar!

Idag skulle jag vara ledig och ligga vid poolen var planen! Med betoning på var. Vi har ju soligt nästan jämt här men just idag beslöt sig vädergudarna för att bjuda på moln! Hahaha! Det ser iofs ut som att det ev skulle kunna spricka upp om ett tag men vi får väl se! Ha nyss ätit sen frukost, har kört med 16:8 ett tag nu, dvs jag har inte ätit frukost utan fastar fram till lunch men idag kände jag för frukost så det blev, grekisk yoghurt med malda linfrön och solrosfrön, en halv grape och 1 ägg + några koppar kaffe. Hade tänkt att göra lite rödbetsjuice men det gör jag kanske senare, vi får se.

Hur svårt kan det va?

Ja lite så känns det faktiskt! Med vissa saker i alla fall. som igår, vi hade ju gubben här som monterade in det måttbeställd kylskåpet. Han skulle kolla upp det eftersom vi får vatten och is bak på väggen i kylen och frysen blir full av frost!! Ett nytt kylskåp?? Man måste enligt gubben TRYCKA in dörren?? Ja men det har vi gjort försökte jag säga men han begriper ingen engelska och jag förstår inte hans spanska alls. Han tjatade om att det ska stå på 3 inte kallare inte varmare i kylen. Precis så vi har haft det då men ja ja…..

Ingen idé att försöka övertyga honom, bara släppa hem honom med tron att han har rätt! Han sa att det är normalt att det rinner vatten bak i kylen?? Näääeeee! Vi har ju ett annat nytt kylskåp som ni vet! Inget vatten! Ingen is! Ingen frost!!! Precis så som det ska vara med ett nytt kylskåp. Nåväl, jag lämnade kylen och gick efter några timmar dit för att se vad som hänt efter att gubben gjort allt ”rätt” Ja men se där ja, is bak i kylen och direkt börjar det bli frost i frysen!! Nu ska det få stå så några dagar och sedan så får jag fota så att hyresvärden får se.

Den som lever får se

Sen var det ju detta med internet då! Den 4 januari så skrev jag ett kontrakt på Vodafone för att få fiber och 3 mobil abonnemang. De har sedan dess lyst med sin frånvaro och jag har varit i butiken minst 1000 gånger. Vi fick efter att jag höjde volymen på min röst en aning ett simkort med 50GB som vi gratis får gå och fylla på hela tiden! Det tar slut fort när man jobbar på internet kan jag säga! Men så igår, jag då kom glädjebeskedet! IDAG kl 9:00 så skulle en tekniker komma hit och installera fiber åt oss! Jippie! Glädjen här var stor igår. Ja just det igår ja….. Nu är klockan 11 här och inte en tekniker så långt ögat kan nå! Så den som lever får se om vi någonsin kommer att få något internet inkopplat här! Suck!!

Jaha… Eftersom det fortfarande är molnigt så får jag väl ta reda på lite ren tvätt, vattna lite blommor och kanske sopa ute lite. Kanske man skulle ta och sätta sig på träningscykeln en stund, vi får se! Ha en FAB fredag i alla fall så ses vi snart igen!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.