PRIVAT

Bråda dagar nu!

Hej på er bloggisvänner!

Här råder det bråda dagar nu kan jag lova! Jisses! Vi trodde vi skulle få vår container den 17 december men fick besked i går att den måste anlända här den 9 december, alltså nu på måndag!!! Hjääälp! Tur att mamma och Verner är här och hjälper oss med packningen!

Vi tar vårt hem med oss

Vi ska alltså ta med oss bohaget till Sverige. En del undrar om det inte vore billigare att köpa nya möbler och annat men svaret är nej. Börja räkna på vad det kostar om du ska köpa ett helt nytt hem till en familj på 3. Du ska ju ha inte bara möbler utan tänk allt som man behöver i köket! Lakan, täcken, kuddar, handdukar mm mm Inte ens om vi köper allt begagnat så kommer vi komma undan billigare än vad vi lägger på transporten! Dessutom så känner vi att detta är vårt hem, inga dyrgripar direkt mer än vår säng, men ändå!

Vi får ta lite tid till annat!

Ja men å andra sidan så är det lika bra att vi får det gjort! När vår bungalow är tömd så ska vi köra hit de möbler som stod här innan vi flyttade in (Vi ställde dem i Pukas förvaringslokal) Sedan efter det så kan vi ju faktiskt slappna av ett tag! Phu! Ja givetvis måste jag jobba lite men ska faktiskt försöka vara lite ledig också, passa på de sista veckorna här på Gran Canaria.

Vi får ta lite tid till annat helt enkelt! Vi har lite planer bla så ska vi fira Håkans födelsedag som känns oerhört viktig i år eftersom det var på den dagen förra året som olyckan hände! L Vi ska fira den bara vi 2 men sen så ska vi försöka få till en fest för att fira att Håkan lever och säga på återseende till alla våra vänner här!

Julen närmar sig också

Ja det är med en raskt takt som julen är på väg nu! Jag är glad för det för jag längtar efter Anton och Filippa med sina respektive och bebbe i maggen, resten av familjen och min bästa vän AnnaCarin <3 Bästa julklappen man kan få!! Fira svensk jul på riktigt har vi inte gjort sedan 2014 så fatta hur mysigt det kommer att bli! Nyår kommer vi att fira i Varberg hos svärföräldrarna, det längtar jag efter med! Har inte sett dem eller övrig släkt på Håkan sida på länge! Det blir skoj + att jag älskar Varberg

Detta med julklappar då? Hur gör ni? Vi är helt korkat lika dumma varje år och klapparna inhandlas den 23:e december VARJE år!! Ghaa! Och varje år så säger vi samma sak, NÄSTA år DÅ får vi skärpa oss!! Vad tror ni händer? Same
procedure as last year! Hopplöst!! I år åker vi ju hem den 23:e så det blir en omöjlighet att följa denna tradition! Om vi nu inte köper julklapparna på flygplatsen förstås! Hehe! Nääää…. Några julklappar är faktiskt fixade redan! Men nu när vi har lite ”semester” så får vi passa på att handla lite!

Min egna önskelista

Jag har redan allt jag vill ha! Håkan överlevde, Leon har sin pappa kvar i livet! Anton och Filippa mår bra båda 2 och har världens finaste respektive! Dessutom har jag ju barnbarn på väg! Min resterande familj och vänner mår bra! Vad mer kan man önska? Vi har ett fint hus som står och väntar på oss som vi ska hyra av en kompis! Det ligger precis vid skogen så perfekt även för vovven!

MEN om jag ska vara liite materiell så måste jag önska mig vinterkläder, den ”julklappen” måste jag nog dock

införskaffa själv! Jag har även en annan lyxgrej som jag känner att jag skulle vilja ha och det är en fin klocka! Ska ju börja jobba som homestaging konsult igen och då kan det vara bra med en klocka på armen eftersom jag aldrig har mobil med mig för att kolla tiden hos kund, det ser inte bra ut tycker jag och stressar kunden. Ett armbandsur kan man lätt snegla lite på! Så om jag har tur kanske tomten kommer med en sån! 😉 Har sett många fina på Chronoexpert men vet inte om jag varit riktigt så snäll 😉 Och om jag skulle köpa en snygg klocka till Håkan så skulle jag satsa på en Hublot klocka! En sportigare klocka med resårband! Hur praktiskt är inte det?

Men nu mina vänner så måste jag fortsätta packa här!

Jag önskar dig en fin dag!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.