UNCATEGORIXED

Att ta vara på tiden…

Hej på er mina trogna bloggvänner!

Det är lördag och jag sitter här och jobbar ett tag till! Ska dock lägga mig i solstolen och njuta om ett tag resten av dagen! Vi har min mamma och Verner boendes hos oss nu ett tag till. För er som inte följer mig på facebook så har jag en nyhet att komma med! Vi flyttar tillbaka till Sverige! Leon flyttar innan oss med mormor den 9 december och vi den 23 december!

No filter! Det är inte highlight i mitt ansikte, det är svett! Haha! j##vla klimakteriet!

Vi flyttar!

Efter drygt 4 år boendes på Gran Canaria så flyttar vi alltså tillbaka till Svedala! Leon trivs inte längre och vi längtar hem till Anton och Filippa + övrig familj och våra vänner i Sverige! Vi bestämde oss i September då Leon kände sig väldigt ledsen. Vår plan var egentligen att bo här ett år till och sedan dra till Karibien eller Fidjiiöarna. Men så kom klimakteriet på besök med värmevallningar och sommaren här har varit olidlig! Minst sagt! Flytta till ett ännu varmare land? Nej tack!

Så då hade vi en ny plan och det var att flytta runt i Europa under 1 år. Toscana, Frankrike mm var tanken och Leon var med på tåget. Men efter 3 veckor hemma i Sverige så kände Leon att han ville hem! Efter allt som Leon tvingats gå igenom här med pappas olycka och det faktum att även han blev drabbad illa av de tråkigheter som tvingades på oss endast någon dag efter Håkans hemkomst, så kände vi att det är viktigt för Leon att få komma nära vår familj igen, sina syskon. Vi kommer att bo väldigt nära brorsan Anton så det ser Leon fram emot väldigt mycket! Och på tal om Anton, det finns en annan stor anledning till att vi vill hem! Det är barnbarn på väg! Fattar ni?? Heeeelt underbart! Och vi ska bo på gångavstånd! Gissa om jag är GLAAAD <3

Att ta vara på tiden

Det låter lite klyschigt men efter att ha varit med om Håkans olycka så blir man väldigt ödmjuk inför livet. Det är viktigt att ta vara på varje dag! Jag/vi har också blivit mer bestämda på vad vi INTE vill ha i våra liv. Nu har vi endast några veckor kvar på GC och vi har ju som sagt besök av min mamma och Verner som bor hos oss men vi har också min Pappa och hans sambo Gunilla här på ön så det är roligt att ses! De har alltid kommit hit i november och det är extra kul för att då fyller Leon år! Vi brukar ha julbord på hans födelsedag eftersom vi inte firar jul ihop men detta året blev det enligt Leons önskemål middag på Mälaren. I år kommer vi alla att vara hemma den 24 december och fira jul hemma hos min ena syrra Lina! Vi lääääängtar!

Men innan det alltså, ta vara på tiden! I torsdags så gick vi på den sedvanliga tapasrundan här i San Agustin. Det är mycket trevligt! Man går runt till de olika restaurangerna och äter deras smårätter och får ett glas vin öl eller dricka för endast 3 € Här kommer det lite bilder från den kvällen!

Gottegrisens tapas fick högt betyg! Underbara revbensspjäll och GOTT vin! Alltid bästa servicen! <3

Morfar busar med Leon <3 Alla var med , så även våra goda vänner Puka, Cecilia och Anastacia
Mums! Dessa revbensspjäll går även att beställa till fredagsmyset!
Nästa anhalt var Greken, MYCKET gott! men tyvärr för lite bröd till så mycket såser och röror! De får också ett stort minus för det miniglas med öl som de serverade Puka. Annars Bra!
Det tredje stoppet vi gjorde var Kalima. Där var det fullt när vi kom, men skam den som ger sig! Jag plockade ihop pallar mm så att vårt sällskap på 9 pers fick plats! (Leon gick hem efter gottegrisen) Här var vi tydligen hungriga för vi glömde fota maten 🙂 Det var BRA vin även här, stora glas och tapasrätten bestod av ett kycklingspett med jordnötssås! Vi gillar!
Kalima är dessutom ett av de mysigaste ställena tycker jag!
Fjärde stoppet blev A&T kitchen! Där kan man om man vill välja 2 tapas och då kostar paketet 5€ Det var en tunnbrödsrulle med fetaost och en kycklingvinge med coleslaw. Jag tog kycklingvingen men blev besviken då det var en massa söt sås på, jag gillar inte sött så jag delade med mig av min mat till andra. Coleslawn var jättegod men tyvärr så låg det för mycket sås även på den med (inte restaurangens fel att jag inte gillar sött) Alla var nöjda men tyvärr, STORT minus för de pytteglas med vin de serverade. Det känns snålt! Sorry men när man på ett annat ställe får ett vanligt vinglas så slår detta fel. Annars toppen och toppenpersonal! 🙂
Anastacia fotade sina härliga föräldrar <3

Mammsen och pappsen med respektive gick hem i förväg och vi rundade av på Mälaren för vissa var sugna på desert!

Detta var allt för nu! Strax dags för solstolen och ljudboken!

Tills vi hörs igen säger jag KRAM!

LOVE/U XOXO

2 reaktioner på ”Att ta vara på tiden…

 1. Tack Ulrika för alla fina blogginlägg du gjort under de här fyra åren på Gran Canaria. . Du har verkligen delat med dig av ert fantastiska liv både i med och motgång.
  Förstår också att Ni vill tillbaka till vänner och familj. Man inser va de betyder i ens liv.
  Jag önskar dig och din familj all lycka och hoppas få följa dig här hemma i Sverige. Ta hand om er??
  Tack och kram från Hervor. ❤️Känns som att vi är vänner fastän vi inte setts i verkliga livet

  1. Hej fina du och TACK snälla för dina fina ord! Vad glad jag blir!<3
   Ja längtan efter Mina stora barn blev för stor och Leon ville hem så detta blir toppen!
   Många kramar till dig och jag hoppas att du vill läsa lite även när vi bor i Sverige! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.