VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Äntligen någon som bryr sig!

Hej mina fina!

Just nu så har jag på mig en tisha som det står whatever på! Det är liksom lite så jag måste tänka med allt trassel som dyker upp hela tiden. 🙂 Något positivt från igår ändå var att mannen som skulle montera in vår vatten renare kom i exakt tid!! Bara en sån sak här liksom!Någon som kommer i tid? Här? WOW! DESSUTOM så pratade han engelska, var extremt noggrann, gjorde rent allt, tänkte till smart gällande monteringen! Jag är med den gubben Nöjd! Nöjd! Nöjd! Givetvis tog jag hans nummer på whatsup, vem vill inte ha en sådan kontakt! Han fixar med hus och lagar bilar mm mm en allfixare helt enkelt!

Äntligen någon som bryr sig!

Idag så har vi varit till en öron specialist i Meloneras. Vi är jättenöjda! Äntligen någon som bryr sig! Denna doktor var superbra! Seriös lugn och beslutsam. Hon skulle se till att hon fick just de plåtar från ct röntgen som hon behövde för att se om örat skadats för alltid eller om det fanns något att göra. Dessutom så gjorde hon en behandling på Håkan för att se om hon kunde få tillbaka de kristaller som ev var ute på vift i huvudet! 🙂 Så nästa steg är att hon får det hon behöver från Sjukhuset i LP Insular och därefter ska det göra fler tester. Jag är så tacksam för professionell hjälp. Men ännu en gång, även denna läkare var chockad! När hon läste rapporten om vad som hänt Håkan så drog hon efter andan och sa, Oh My god! Allvarligt!

Det här med att någon bryr sig fick vi verkligen känna på efter olyckan! Okända människor, vänner, kompisar och kompisars vänner som ställde upp! Ja detta vet ni ju redan, sorry att jag tjatar men man kan väl aldrig nog lyfta fram goda fina människor? <3 Min familj ställde sig omedelbart i beredskap för att komma hit som stöd och hjälpa till. Med betoning på att hjälpa till med det som behövdes. Det var ingen från min familj och dit räknar jag Carina också ingen av dem åkte hit för att ha roligt, träffa kompisar sola eller bada! Nä de fanns här för oss till 100% Hjälpa till med markservicen så att säga och ta hand om Leon. Mina barn Anton och Filippa stod i beredskap att åka hit. Mina systrar packade väskorna klara för att ev åka hit! Min pappa och Carina kom först och sedan mamma och Verner. Jag hade aldrig fixat detta utan dem! så tacksam att någon bryr sig, på riktigt! Inget fejk!

Hur mår Håkan nu?

Jag vet att Håkans mamma, pappa, kusiner och mostrar hade kommit om de kunnat men de fanns med som stöd över internet hela tiden 100%! Mycket tacksam för detta med <3 ALLT stöd vi fick var värdefullt! Ja de flesta som vi känner fanns där för oss om jag ska vara helt ärlig! Så.. men hur är det med Håkan nu då? Ja jag måste säga att på den senaste tiden så har jag fått min älskling tillbaka. Han är sig mer lik, lugnare och yrar inte om att han varit på Gotland, åkt flygande livbåtar, räddat barn mm mm Gud så skönt! Jag fick ju lyssna på dessa historier så att öronen kunde ha ramlat av! Hahaha! Vi skojar om det lite nu! Han är inte arg längre, det var som tur var något som jag läst är vanligt när man varit med om detta trauma så jag var beredd! Men nu är vi typ som vanligt igen förutom Håkans öron, balans mm

Jag gläder mig också väldigt mycket åt att min syster Cissi och mina syskonbarn Ville och Karin kommer hit för att fira min födelsedag! Sååå roligt och sedan så kommer ju Anton, Johanna och Filippa några dagar senare så det blir det perfekta kalaset! Kommer att sakna några såklart 🙁 men vi ses till sommaren om Håkan får lov att flyga då vill säga! Nu ska jag jobba lite med mina kurser! Sedan så får det nog bli en liten stund i solen!

Ha nu en riktigt härlig eftermiddag och kväll!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.