UNCATEGORIXED

Allt är inte bättre på GC

Hej bästa vänner!

Hur lever livet? Detta med att blogga regelbundet har visat sig vara mer komplicerat än jag trodde! Suck! Vi har fortfarande inte fått vårt fiber inkopplat!! Vi har blivit uppringda flertalet gånger men det är ingen som pratar engelska så vi har inte begripit ett smack! Jag gick till butiken och pratade med dom och en snäll kille hjälpte mig (på engelska) och sa att han lämnar sitt numer till teknikerna så att han kan ringa mig efter det och boka in tiden. Inget händer!! Jag kontaktade killen i butiken som berättade att dom avskedat en del tekniker och att de pga det ligger efter med installationerna! Allt är inte bättre här på GC

Men mycket annat är bättre

Ja jag upplever att mycket här är bättre än i Sverige! Vädret såklart! Den största anledningen till att vi flyttade just hit. Skolan som Leon går på är gratis och jag tycker att det so far verkar vara en riktigt bra skola, inte nödvändigtvis bättre än i Sverige men bra! Nu när Håkan hamnade på sjukhus, riktigt bra sjukvård och även den gratis! När jag skulle hämta ut Håkans medicin så stod jag med kortet och skulle betala, men det var gratis tydligen? Vet ej om det är gratis jämt men denna gång så var det det! Vädret är ju som sagt bättre och det i sig gör att det är lättare för mig att komma igång att träna vilket jag och Håkan behöver börja med nu!

Dags att börja träna nu

Ja, nu börjar vi bli friska från influensan båda två så det vankas träning nu. Vi har en park här nära oss där man kan träna ute så den ska i alla fall jag kolla in i morgon. Jag kommer att köra lite hårdare träning än Håkan av förklarliga själ. Yoga mattor ska införskaffas i dag eller i morgon så att vi kan ha hemmaträning. Vi har lite vikter och en träningscykel och med det och parken så klarar vi oss långt! Jag kör på med min sundare livsstil och nu vill även Håkan haka på min LCHF diet igen. Jag har fått en förfrågan vad jag äter på en dag så det ska jag berätta om i morgon. Om internet på våra mobiler tillåter vill säga!

Ha en underbar dag mina bloggisvänner!

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.