UNCATEGORIXED

Svenska skolan på Gran Canaria!

Hej vackraste!

Jisses vad jag håller på! Men det är ju så mycket roligt som händer så det är svårt att låta bli alltså!! Igår hade vi vår första företagsträff! Såå kul! vi träffades på Nitos och åt tapas! Tanken med detta är att hjälpa varandra vi svenska företagare, samarbete där win win är melodin! Win win även för er andra som är eller kommer att vara våra kunder i framtiden!! Mycket bra idéer kommer fram och jag ska under veckan presentera något nytt för er! Kul va?

Ja, igår blev det ju lite glest med inläggen igen! Men jag tar upp ämnet vår flytt till Gran Canaria idag igen! Vi har ju ettårsjubileum och det är lite roligt att berätta lite för er hur allt gick till! Idag så ska jag prata om svenska skolan!

Ja, vi börjar med att gå tillbaka i tiden lite! Oktober 2014 Närmare bestämt!

SONY DSC

Leon fick prova på skolan i 2 veckor och jag vet inte vem som var mest nervös, han eller jag när vi släppte av honom på skolan hans första skoldag i en ny skola utomlands! Fatta vad stort det var då!! Många tankar for i mitt huvud, hur skulle det gå? Kommer han att få vara med eller hamna utanför? Ja ni vet! Normala tankar som mamma! När vi sedan hämtade Leon efter skolan så möttes vi utav en såå glad unge!! Han ropade! -Jag har en ny bästa vän!! Ja, så enkelt kan det vara alltså! Men detta beror ju på att denna skola bara är helt underbar! Det är ju en liten privat skola och ALLA barnen tar hand om varandra och trots åldersskillnad så är det inget snack om ålder på skolgården tex utan alla är med och sparkar boll tex Leon stormtrivdes och Håkan och jag kände oss också med i gänget på direkten trots av vi endast skulle vara där i 2 veckor!! Det är inte konstigt att Leon ville tillbaka till denna skola!! Det anordnas en hel del roligheter såsom disco för barnen, jul och påskmarknad. Barnen går lucia på Ikea och bara det känns helt fantastiskt faktiskt!! Nu har ju Leon gått ett år snart på skolan och wow! Han älskar skolan och sina vänner! Han gör sina läxor utan att klaga och ja, han trivs verkligen! Vi har en fin sammanhållning även vi vuxna och det gäller både lärare och alla föräldrarna!!

2015-11-26 12.32.12

Julmarknad

2015-12-16 14.07.09

Julavslutning

IMG_8094

Skolavslutning inför somarlovet

IMG_8102

Leon med sina klasskompisar!

IMG_8105

Leon trivs såå bra och har fått så många bra vänner! Om du vill läsa mer om skolan så kan du klicka HÄR

5850348

Denna bild har jag lånat från skolans hemsida!

Ja det var lite om skolan och även här, tveka inte att ställa frågor!! Jag svara på allt jag kan!

Ha en fin dag så ses vi senare!!

LOVE/U XOXO

4 reaktioner på ”Svenska skolan på Gran Canaria!

  1. Hej igen
    Lite min oro också det där med att byta skola och så. Men din son trivs då? . Det låter jättebra. Är tänkt att våra barn också ska gå där. Lite fundersam på om det går att söka någon form av stipendie eller så då skolavgiften är rätt hög. Du kanske vet?

    1. Det kommer att gå jättebra!! Jag lovar!! Statsbidrag kan du söka men kolla också om din kommun kan flytta med skolpengen!
      Ha en fin kväll! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.