PHOTO BY ULRICA

Sol, fotografering & 0% julfeeling!

Hej finisar!

Solen skiner, det är sommar eller ja sommarväder i alla fall! Ligger jag ute och solar? Nää jag sitter inne och jobbar och planerar för nästa stora spännande grej som jag berättade lite om igår! Jag var nog inte så här blek ens på vintrarna jag hade i Sverige! Hahaha! Får se till att få lite tid i solstolen snart alltså! Inte bara för att bli brun utan också för att få lite mer D-vitamin än vad man får inomhus! Som tur är så har jag ju en del fotografering att jobba med så att jag MÅSTE gå utanför dörren! 🙂 Nä men nu låter det som om jag klagar och det gör jag absolut INTE! Tvärtom! Jag har det superbra och livet går min väg om jag säger så! Men detta med julfeeling….njae…. funkar dåligt att kicka igång här men snart så ska vi sätta upp julgranen så då kanske! 

Modell för en dag

Detta med fotograferingen har faktiskt ökat den senaste tiden och de flesta av jobben får jag via rekommendationer så det är superkul! Jag fotar bröllop, familjer, barn, par eller härliga porträtt! Lite må bra bilder eller varför inte vara modell för en dag på riktigt? Att ha snygga bilder till fb och insta är inte så dumt! Eller om man behöver fina bilder till sin business!

Bröllop

Banner till din fb sida

Är du på Gran Canaria? Hör av dig så fotar jag gärna!

Ha en fortsatt trevlig Lucia!

 

LOVE/U XOXO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.