UNCATEGORIXED

Snart är det jul!

Hej bloggisvänner!

Hur mår ni? Här har vi det varmt och skönt som vanligt! Jag jobbar på för fullt med inredningskurserna och har varit ute på en massa fotojobb så det är kul som attan! Men det är otroligt svårt att få till den rätta jul känslan här. Näst intill omöjligt skulle jag vilja påstå! Vi har ju mina föräldrar här med sina respektive varje år och vi brukar med dom för Leons skull ha en liten julmiddag i förskott. Denna gång så blev det på Leons födelsedag så det vart extra roligt för honom! Vi går all in med jansson, skinka prinskorv mm mm Jättegott men julkänsla? Nope!

Julhysterin

Ja det är ju många som blir superstressade så här innan jul. Man ska göra ditten och datten. Det ska handlas julklappar, pyntas, bakas lussekatter, pepparkakor och julgodiset ska vara klart innan lucia. För att inte prata på att man måste storstäda också!! Pust! Pust! Pust! De flesta av oss jobbar heltid och man ska förutom allt ovannämnda även hinna med luciafester/julfester på dagis och skolor.Att det är december varje år ja det vet ju de flesta och många behöver planera för att överhuvudtaget kunna köpa några julklappar och julmat.

Många planerar och sparar undan pengar för att få ihop ekonomin under julen. Jag tycker att det är skönt att ha lite pengar sparade så att man har till oförutsedda utgifter men ibland så är det faktiskt inte möjligt att ens spara en enda krona, eller så gick de sista sparpengarna till reparation av bilen. Att låna pengar är inget som jag förespråkar men om man nu måste låna så är det viktigt att man går till rätt bank. Men viktigast av allt är att man inte lånar mer än man klarar av att betala tillbaka.

Saknar mina stora barn

Vi är inga personer som överköper julklappar det har vi aldrig gjort utan vikten har legat på att umgås, äta gott och bara ha det mysigt! Eftersom vi bor på Gran Canaria så har vi tyvärr inga storfamiljs jular längre och det saknar jag enormt. I Sverige så bodde vi stort och alla (mest jag hehe! ) älskade att pynta, baka julgodis mm. Vi brukar alltid ha något av våra stora barn här så vi får hoppas att det blir så i år igen. Det är på dessa högtider som jag saknar dem som mest!

Nä nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, som jag har hållit lite hemligt för er ett tag! Vi har något stort på gång och jag ska snart inviga er i det! Nu önskar jag er en fin dag! Vi hörs snart igen!

LOVE/U XOXO

1 reaktion på ”Snart är det jul!

  1. Hej Fina vän! Tack för ditt inlägg . Är nyfiken vad du har på gång. Jag o frugan önskar dej o familjen En trevlig jul min fina vän. Just nu ligger jag förkyld o temp inte roligt.mvh Hans-åke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.