VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Ska transvestiter gå på damernas?

Hej raring!

IMG_0112

Så där ja! Då är vi tillbaka från gymet och har ätit frukost! Idag blev det 3 stekta ägg! Slog på stort! Haha! Nä, jag råkade ha sönder skalet på ett extra! Men det gör inget, extra protein och minimalt med kollisar! En kopp kaffe med kokosolja OCH en hutt med silver! Nu när vi har kört igång med träning och vi kör på ganska bra så kommer ju den klassiska förkylningen som ett brev på posten! Man bryter ner kroppen och då är det lätt att dra på sig någon liten bassselusk! Känner bara en aaaaanig att något är på G och då kör vi med silver (se bild nedan) Jag känner mig lite som en häxdoktor nu med msm och silvertips på en och samma dag! Hehe! Men detta är sååå bra!! En FB-vän som fick svår cancerdiagnos i februari är nu frisk! Hon drack under behandlingen 1 dl 3x om dagen!! Hon är övertygad, så även jag! Vill du läsa mer? Kolla HÄR

IMG_0114

Vi har köpt med från Sverige, vet ej om det finns här på Gran Canaria!

Nåväl, idag har jag fått en liten fundering på skallen! Här på GC så är det ganska vanligt med gay-par och transvestiter! Inget som jag överhuvudtaget lägger så mycket tankar på, alla måste få vara sig själva lixom! Men idag så fick jag se en ganska snygg ”tjej” som, nä det måste har varit en kille, eller kanske opererad!! Lång och muskulös med en mörk röst!! Sminkad och gick med väskan som en tjej! Det kan ju ha varit en tjej men jag tror inte det!! Och såklart kan man ju inte stirra folk i skrevet heller!! Hahaha!  Nä jag har nog rätt! Det spelar ju  ingen roll egentligen då för min fundering blev: Går en transvestit på damernas eller herrarnas? hmm? Den här ”tjejen” gick in på damernas omklädningsrum! Inte mig emot men jag bara undrar! Fast det kanske blir konstigare att gå på herrarnas? Ja, det blir det nog va? Vad säger ni om det? En transvestit är ju en kille som gillar att klä sig som en tjej! eller? Jag är ju inte hundra insatt om jag säger så, men visst är det så? Och bara för att klargöra det hela, jag har INGET emot vare sig transvestiter eller homosexuella!! Har flertalet goda vänner som är gay, men jag känner ingen transvestit. Jag fick bara en fundering i huvudet! Det kanske finns någon som läser som är transvestit som kan svara? Och är alla transvestiter gay? hmm?? Kanske helt knäppa funderingar men lite intressant tycker jag! 🙂 Vi tar ju saker så för givet men det kanske inte är självklart för alla! Ja det blev lite snillen spekulerar över detta inlägg! Någon som vet och vill upplysa mig och andra? Att vara upplyst är bra tycker jag!

Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch och sedan ska vi dra till Playa del Ingles för lite bankärenden och företagsgrejs!

Se Ya soon!

IMG_0115

LOVE/U XOXO

4 reaktioner på ”Ska transvestiter gå på damernas?

  1. Hej Ulrica! Du bara måste titta på Medicin med Moseley på SVT Play. Avsnittet som sändes 30 augusti. Sista dagen som det kan ses är 13 september. Handlar om träning och vad som händer i kroppen. Handlar även om prlteintillskott. Kram😊

  2. Kanske är lite vad transorna själv känner sig bekväm med att göra. Vissa kanske känner sig mer bekväm inne i killarnas, medan vissa känner sig bekvärmas i damernas.

    1. Hej Tessan! Ja vi får väl hoppas att det är så! Det viktigaste är ju att man gör vad som känns bäst för en själv och inte agerar som man tror att andra önskar! Ha en fin dag! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.