UNCATEGORIXED

När man jobbar som inredare

Hej mina fina vänner!

Hur mås det idag? Själv mår jag idag riktigt bra då min älskling som ligger på sjukhus nu är mycket bättre. Han har givetvis en lång väg tillbaka men det ska jag berätta om i ett annat inlägg. Jag kommer att blogga om hela händelseförloppet för er som inte följt mig på fb. Men idag ska vi prata om annat!

Inredning

Idag ska vi prata om inredning. Som ni vet så håller jag inredningskurser på nätet för de/dig som vill börja jobba som inredare och stylister. Jag gör ju en del inredningsjobb själv här på Gran Canaria men framförallt så satsar jag på att hjälpa andra att nå sina drömmar just nu.I mina kurser så går vi igenom allt från grunden till att starta eget. Något som är mycket  viktigt att tänka på när man jobbar som inredare att man jobbar med bra hantverkare och ser till att man använder bra byggmaterial om det är större projekt man jobbar med.

 Jobba med bra byggvaror och hantverkare

Tänk på att det är du som inredare som ska kunna stå för slutresultatet! Om du har dåliga hantverkare eller rekommenderar halvdant byggmaterial så slår det tillbaka på dig, garanterat. Det kan bli väldigt dyrt om man snålar in och ”fuskar” sig fram. Att köpa tex fönster från ett företag som kan leverera är inte bara viktigt för utseendet det på verkar också din ekonomi i slutändan då ni som bor i Sverige måste tänka på att fönster både ska hålla värmen inne och vara så underhållsfria som möjligt. Om jag jobbade i Sverige med kunder så skulle jag rekommendera och jobba med de praktiska PVC-fönstren från bygghemma.se. De är helt underhållsfria och vem vill inte slippa jobbet att skrapa och måla fönster?

Är du intresserad av att jobba som inredare? Då ska du kontakta mig så ska jag berätta mer!

Du når mig på min fb sida och messenger, eller via mail ulrica@allyours.eu

Nu önskar jag dig en underbar kväll!

LOVE/U XOXO

Detta inlägg är ett samarbete med bygghemma.se

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.