TIPS, VÅRT LIV PÅ GRAN CANARIA

Inte svårt alls!!

Men gomöra på er!

Allt bra? Hoppas det 🙂 Här sitter jag framför tv- n fortfarande i morgonrocken och dricker mitt kaffe! Jag har också tv-n på och slötittar lite, det är ett avsnitt real housewifes på. Plötsligt så fylls jag av värme och glädje för att jag så bra vänner, både här och i Sverige. Dessa tjusiga damer på tv-n bråkar och skriker till varandra och det är drama! Drama! Drama! heeeela tiden!! Ja,  jorå jag vet att det är tv och att de blir regisserade men ändå!!! Det är faktiskt enkelt att bara vara snäll mot folk som man tycker om! Inte svårt alls! Man kan ha olika åsikter, olika bakgrund osv men att vara vänlig mot alla det är mitt motto! Och jag har bara vänliga vänner så jag är lyckligt lottad! <3

IMG_5907

Om man börjar dagen med en kopp kaffe i denna mugg så gör det lite för självförtroendet!!! hehe! ödmjuk va?

Idag är det whiteparty kl 18 så hela dagen kommer gå åt till att göra mig snygg!! 😉 Haha! skoja!! Nä men jag ska dra ner till IBIZA lite innan ni andra kommer 🙂 Ja, och nu kommer vi till detta med att bara göra saker för att vara vänlig! Ja det går faktiskt att göra saker för andra människor utan att förvänta sig något tillbaka, utan att ta betalt!! Jag ordnar ikväll ett party helt utan egen vinning = jag tjänar inte en krona på detta! Vill bara klargöra det. Jag gör detta för att jag tycker att  det är roligt och för att Greg och Elena är värda det!! OCH det är ju sååå superkul att få träffa fler av er som läser bloggen, föräldrar och lärare på svenska skolan ja alla kompisar jag/vi har här som kan komma!! Vi klär oss i vitt så att även de som inte har träffats tidigare känner igen varandra!! Kul va???

Eller ja, lite egoistisk är jag allt!! Jag gillar verkligen denna bar IBIZA och vill att de ska vara här för att stanna! så där ligger min vinning 🙂 Att få ha en bar där man kan få gå och lyssna på livemusik med klass hör inte till vanligheterna i San Agustin, om jag säger så…..

Nu ska jag fixa lite frulle!

Ha en bra dag vännerna!

LOVE/U XOXO

2 reaktioner på ”Inte svårt alls!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.